Įvairūs Gyvūnai

Šeškiukas, reikia patarimo

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2009 Lap 17, 20:58

Labai noriu šeško,o šiaip tai pripratinsi ir nekas.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 12:30

aš turėsiu. (sun) :yay:

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 21:18

aujumi rašė:As irgi vienu metu pagalvojau apie sesko (fetkos) auginima , bet suzinojau , kad jie labai kanda........... :(

Tik mažiukai,bet kai paauga nebekanda

Harolduzzz

Įsijaučiantis

1,834.69 Lt

Standartinė » 2011 Spa 26, 14:38

Šešką.. o_O Nežinau, jei nori pirk :D

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 29, 14:53

MeezYyY rašė:
Tik mažiukai,bet kai paauga nebekanda

Nebūtinai. Maniškė nekanda tik man, mano vaikinui ir mamai, daugiau visus pakramto ir negaliu atpratint, o šeškei ~1,5 metų :roll:

MeezYyY rašė:Dream,na priprato ji,tik,kad atlieka savo gamtinius reikalus visur..Matyt nebuvo pratinta daryti vienoje vietoje.

Narvą turi? Narve tūliką jai pastatyk ir kai pamatysi, kad daro nevietoj- šešką už pakarpos į narvą ir į tūliką patupdai. ;) Taip įpras gyvūniukas, kad kai nori- lipi į narvą ir darai į vietą, tik nepamiršk skatint už tai, kad reikaliuką atliko tvarkingai, paglostyk, pagirk gali kokioj gyvūnų parduotuvėj paprašyt skanėstų šeškams ir tokį vieną duot, pamatysi, įpras. Svarbiausia tuoletą valyt (per dieną 2 kartus kokius), į prišnerkštus šitie "ponai" neina :piktas: nors patys smirdukai jie, bet mėgsta švarų tuoletą :cha: be to silikoninis kraikas geriau nei paprastas (namuose kvapo nesijaus, šeškam labiau patinka), aišku, bus taip, kad ir padarys krūvelę kartas nuo karto kur nors, bet taip beveik su visais gyvūnais, geriausia, kai šeškė atsikelia, palauk, kol atliks reikalus ir tada paleisk žaisti, bet čia tik tuo atveju, jei narvą turi, jei neturi siūlyčiau įsigyti, nes trbt pastebėjai jau, kad šeškui visko reikia, viskas įdomu, o už iškrėstas išdaigas gi neišmesi, man buvo tokių atvejų, kai nuo stalo skrido 5000 vertas veidrodinis fotikas, tai šeškiukui reikia dėkot dievam, kad nesudužo, nes būtų liūdnai baigęsi. : ) sėkmės auginant žvėrį :cha: ;)

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių