Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnai pagal veisles

Vartotojo avataras

Giedre.

Lankytojas

585.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 02, 16:57

Man nėra skirtumo myliu visus taip pat,mišrūnai nieko neišsiskiria.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dovilė.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

18.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 10, 13:26

Veislinį auginu, pekiną. Man tie mišrūnai taip nelabai, bet aišku, visokių tų neveislinių būna. Perkant šunį svarbiausia ne veislė, o išvaizda ir charakteris(nors to charakterio perkant ir napamatysi :D ) Bet kai aš pirkau tai man veislė buvo labai svarbi. ;)

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Lap 10, 13:37

Dovilė. rašė:Veislinį auginu, pekiną. Man tie mišrūnai taip nelabai, bet aišku, visokių tų neveislinių būna. Perkant šunį svarbiausia ne veislė, o išvaizda ir charakteris(nors to charakterio perkant ir napamatysi :D ) BEt kai aš pirkai tai man veilė buvo labai svarbi. ;)

Nu žmogau, tris kartus perskaičiau, vistiek nesupratau iki galo, ką tu čia papilstei.
Veislė ir yra nusakoma šuns išvaizda ir charakteriu..
Tiesiog pirkdamas mišrūną loteriją žaidi, o veislinis (I mean, tikrai, su kilme) šuo beveik garantuoja, jog ir turėsi tos veislės standartus (išvaizdą ir charakterį etc) atitinkantį gyvūną..
Kitaip sakant, paėmęs mišrūną, negali tiksliai žinoti, kas iš jo išaugs. Mažiukas pūkų gniutulas gali išaugti į mešką ir pan. B)
Todėl 'pirkdamas pagal išvaizdą ir penkias minutes stebėtą charakterį' gali apsvilti labai. Netgi į 'veislinį' šunį panašus gyvūnas gali visiškai neatitikti 'lūkesčių'.
Taigi, arba perkam pagal veislę, išsirenkam, ko konkrečiai norim, arba perkam loterijos bilietą.
Kiekvienas savaip daro, bet teiginys 'pagal veislę pirkti nereikia' čia labai klaidingas. Būtent pagal 'išvaizdą ir charakterį' nereikia pirkti, nes tuos šuniukus sugeba pristatyti kaip aukselius apsukrūs žmogeliai, ir visgi tu nežinai, koks to šuniuko realus elgesys, kai jis yra atsipalaidavęs ir t.t.

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 20:43

Man skirtumo nėra,pati turėjus ne viena mišrūna,3 rotveilerius nu dabar mano 3 auga ;] ir patenkinta dar labai norėčiau VA dokumnetinio ;]

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 22:31

Tas pats. Svarbu gyvūnėlio būdas būtų geras, ir viskas. :}

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 00:15

Latte rašė:lengwai, na, juk perki draugą, šeimos narį, kuris gyvens 15-20 metų kartu! Aš kažkaip negailėčiau tų pinigėlių, bet visų pirma reikia jų turėt. :lol:

Na taip, bet kai svajonių katinas kainuoja kelis tūkstančius, tai bent jau kol kas jis ir lieka svajone. Bet kada nors... Rrr... vos tik pagalvoju apie tą veislę, man net silpna pasidaro...

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 00:18

aš nemanau, kad veisliniai katinai/šunys yra kažkuo geresni, pranašesni ir ypatingesni už neveislinius. juk tas pats gyvūnas, juk myli taip pat, jaučia - irgi.

Vartotojo avataras

K.

Dalyvis

6,858.58 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 19:51

Man tai šuo. Kačiu nesu megėja, jų nemėgstu. O jai būtų pasirinkimas maišytas ar veislinis, tai rinkčiausi geriau veislinį. :?

Vartotojo avataras

gabijuk20

Dalyvis

Klaipeda

3,678.96 Lt

Standartinė » 2009 Lap 28, 14:49

Koks skirtumas ar veislinis ar misrunas jei nevedziosite po parodas??? Mano manymu nera skirtumo gi mylesite toki koks jis yra :)

Vartotojo avataras

Adriusha

Apšilinėjantis

772.48 Lt

Standartinė » 2009 Gru 23, 11:11

Airinga* rašė:Aš manau, kad geriau yra Neveisliniai. Pati turiu veislinį, bet nusibosta, tokių kaip jis daug, o vat mišrūnų vienodų nėr. 8)

Siek tiek tau pritariu, bet siek tiek ir ne, man pavizdziuj yra grazesni veisliniai suniukaj :)

Vartotojo avataras

Adriusha

Apšilinėjantis

772.48 Lt

Standartinė » 2009 Gru 23, 11:13

gabijuk20 rašė:Koks skirtumas ar veislinis ar misrunas jei nevedziosite po parodas??? Mano manymu nera skirtumo gi mylesite toki koks jis yra :)

Tikra tiesa :up: reik mylet suniuka toki koks jis yra, veislinis ar neveislinis :)

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių