Įvairūs Gyvūnai

Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl?

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 14:18

Vakarų škotijos baltasis terjeras,prancūzų buldogas.
Todėl.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 18:11

Aistuole, iš kokio veislyno tavo dobermanas? : )

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 20:48

Dobermanai - tai kažkas nerealaus, jei netūrėčiau katės, tai viską padaryčiau kad gaučiau tokį šunį. Toks galingas, tvirtas, didelis, nenuspėjamas. Muah //lydaus. :cry:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 21:22

Nežinau, man tas 'rimtas' dobermanų įvaizdis krito, kai uždraudė kupiruot ausis ir uodegas karpyt. Kažkaip ne tas. Suprantu, jog šuns charakteris nuo to nesikeičia, bet man asmeniškai 'nesutvarkytas' dobermanas atrodo kaip koks juodas kurtsharas or something.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Lap 01, 21:58

Paveikslėlis

Labai grazus suo. :up:

Sibiro haskis.

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Lap 01, 22:11

SS, jo, atrodo, kai dvornia, tiesą sakant. : )) Man patinka ta agresyvi išvaizda, kai turėsiu dobermno kalę, būtinai kirpsiu, o tikrai atsiras veterinarų, kurie tai padarys, kad ir kokie įstatymai. Mat, žalieji išlindo, tipo, kam gyvūnui kankintis, kad žmogui gražesnis būtų.. Ghrr, tegu problemų ieško kituose dalykuose, kur tikrai kankinami gyvūnai... Nepateisinu nuomonės- lai gyvūnas būna toks, kokį sukūrė gamta. Gamta sukūrė gyvūną, žmogus sukūrė veislę ir jos STANDARTUS.
Paskutinį kartą redagavo Aistėja. 2009 Lap 02, 17:20. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 01, 22:17

jo dobermanai pwns :] jei ne tėtis jau seniai laikyčiau...

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 01, 23:32

Visi. Tik nemėgstu tų "delninukų" - jie man siejasi su Paris Hilton. Doh, durna asocijacija, bet ką jau. Negaliu išskirt labiau patinkančių, nes visi gyvūnus vienodai mieli man.

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Lap 02, 11:31

Latte rašė:SS, jo, atrodo, kai dvornia, tiesą sakant. : )) Man patinka ta agresyvi išvaizda, kai turėsiu dobermno kalę, būtinai kirpsiu, o tikrai atsiras veterinarų, kurie tai padarys, kad ir kokie įstatymai. Mat, žalieji išlindo, tipo, kam gyvūnui kankintis, kad žmogui gražesnis būtų.. Ghrr, tegu problemų ieško kituose dalykuose, kur tikrai kankinami gyvūnai... Nepateisinu nuomonės- lai gyvūnas būna toks, kokį sukūrė gamta. Gamtą sukūrė gyvūną, žmogus sukūrė veislę ir jos STANDARTUS.

Kad atsiras, tai čia nėra klausimų jokių, bet tokio šuns, tarkim, į parodas nebenuvesi ir veisti nebegalėsi. O dobermano be kilmės aš, tiesą sakant, nepirkčiau.. velniaižin, ką tu ten įsigyt gali, paskui ir mirga antraštės dėl apkandžiotų žmogėnų :haha: Aišku, jeigu augintinis sau, tuomet niekam ten nerūpi, ką tu su jo išvaizda dirbi.

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Lap 02, 17:27

SS, gal gali plačiau apie tas parodas? Rugsėjo 5 dieną buvau parodoje, ir bestą kupiruota dobermanė paėmė.

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Lap 02, 18:43

Latte rašė:SS, gal gali plačiau apie tas parodas? Rugsėjo 5 dieną buvau parodoje, ir bestą kupiruota dobermanė paėmė.

Turbūt buvo kupiruota prieš uždraudimą, nes tokiems šunims netaikoma šita taisyklė, nes nelogiška būtų, kadangi geri šunys būtų nurašomi vien dėl to, jog juos 'sutvarkė' prieš uždraudimą ir balaganas gautųsi. Nors aš dabar nelabai domiuosi, kadangi mano parodų 'fazė' ir visas važinėjimas/domėjimasis parodomis ir šunininkyste jau praeity, ir nematau savęs ten grįžtant, tiesą sakant :haha:. Bet mano 'eros' kupiruotiems/trumpintom uodegom šuniukams vertinimas jau buvo mažinamas. Kai pirkau saviškį, kas buvo, ghm, gal 2005 metais, uodegos jau nekirpo (amerikiečių kokeris), tada kaip tik ir buvo uždėtas tas draudimas neseniai, kiek pamenu.

Vartotojo avataras

Giedre.

Lankytojas

585.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 02, 19:28

Oi ir man labai patinka dobermanai,ir šiaip labai domiuosi šunim myliu juo be galo,be krašto :love: o man patinka dar Labradorai,bigliai,bulterjierai, labai nepatinka pinčeriai nes jie nors ir maži bet pikti dažniausiai būna :D :love:

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Lap 02, 19:29

Auksaspalvis retriveris ir kolis :D

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Lap 02, 20:47

SS, na kažkaip nemanau... Na jei parodų norėsis ir normalaus doberio, tai vešiuos iš šalies, kur neuždrausta karpymai. Beje, pastebėjau, kad kupiruoti šunys sulaukia geresnių įvertinimų (man pritarė ir cvergpinčerių veisėja).

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Lap 03, 13:36

Latte rašė:SS, na kažkaip nemanau... Na jei parodų norėsis ir normalaus doberio, tai vešiuos iš šalies, kur neuždrausta karpymai. Beje, pastebėjau, kad kupiruoti šunys sulaukia geresnių įvertinimų (man pritarė ir cvergpinčerių veisėja).

Na, šitai dar ir nuo teisėjo priklauso. Kiek man teko susidurti, tai kupiruotiems mažinamas įvertinimas būdavo (jeigu tarp dalyvių būdavo ir nekupiruotų). Galbūt dabar atlaidžiau į šitai žiūri, keičiasi visgi viskas.
Aš tuose reikaluose juk sukausi prieš tris-keturis metus, dabar domiuosi minimaliai.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių