|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Dovilė:)
- Dalyvis
-
- Palanga
- 6,045.90 Lt
» 2009 Lap 01, 19:51
Turiu silpnybę rūbams kaip ir dauguma čia panelių pasakė kad nusiperka ir iš kart naujų nori  ir dar visokiems blizgantiems dalykiukams..auskariukams, žiedukams ir taip toliau  bet šiaip pastaruoju metu stengiuosi nebesureikšminti daiktų 
--------------------------------------
-

Aimi.
- Įsijaučiantis
-
- 3,684.55 Lt
» 2009 Lap 01, 22:00
Neturiu silpnybės materialiems dalykams.. Tik atsispirti negaliu saldumynams, reik ribot jų kiekį 
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Lap 01, 22:03
Ivairios sporto prekes,tiksliai apibudint negaliu. 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 01, 22:07
Nu, gal nėra labai baisi ta silpnybė, bet truputį, tai auskarams. Pati darausi sau, bet ne todėl kad aš labai norėčiau jų daug turėt, o todėl, kad man patinka juos daryti. :}
O daugiau tai nelabai turbūt...
Ai taip, kaip aš galėjau pamiršti !! Jei čia į temą, tai tada turiu žiaurią silpnybę gyvūnam. Nu negaliu aš einant nežiopsot į kokį tais šuniuką ar kačiuką, o jei kačiukas būna toks, nu ''nutriušęs'', vargšiukas toks, nu tai negaliu kaip man gaila pasidaro. 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2009 Lap 01, 22:16
ai jo priminė apie sportą
va gal kam turiu silpnybę tai papildams, niekad jų negana
atrodo turi to to, dar reiktų to to, bet pažiūri, kad kaina apvali jau gaunas, tenka atsisakyt, bet jei pigiau būtų, ehh
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Lap 01, 22:18
QQ rašė:ai jo priminė apie sportą va gal kam turiu silpnybę tai papildams, niekad jų negana atrodo turi to to, dar reiktų to to, bet pažiūri, kad kaina apvali jau gaunas, tenka atsisakyt, bet jei pigiau būtų, ehh
Jo jo,amynkiu reiktu,kreatino ziuri kad susideda pora simtu  DD
-

aivarasss
- Dalyvis
-
- 190.62 Lt
» 2009 Lap 01, 22:20
Kam jum tie papildai? Neužtenka tiek raumenų, kiek šiaip sportuojant galima užsiaugint? 
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Lap 01, 23:26
Nagų lakai, auskarai ; D O iš ne mergaitiškų dalykų negaliu atsidžiaugt sportinėm mašinom, o krikštatėvio ginklu kiek džiaugiuos... Myliu ginklus ir mašinas
-
Niqqa
- Dalyvis
-
- Siauliai
- 3,871.22 Lt
» 2009 Lap 01, 23:29
drabuziams,galeciau juos pirkti ir pirkti 
-

Rok!s
- Patyręs forumietis
-
- Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)
- 941.00 Lt
» 2009 Lap 01, 23:30
aivarasss rašė:Kam jum tie papildai? Neužtenka tiek raumenų, kiek šiaip sportuojant galima užsiaugint? 
Pritarta
Geriau savęs nenuodyt ir sportuot sausai 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2009 Lap 01, 23:37
Rok!s rašė:Pritarta Geriau savęs nenuodyt ir sportuot sausai 
koks nuodijimas, tiesiog vitaminai, baltymai ir viskas : ]
negauni to iš maisto tokiais kiekiais.
-

Rok!s
- Patyręs forumietis
-
- Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)
- 941.00 Lt
» 2009 Lap 01, 23:43
Ai nežinau.. man tai nėra būtina:) O ir šiaip,belekokie vaistai vienaip ar kitaip yra chemija. Įrodyt kad visi papildai ir t.t. yra sveika Tau nepavyks 
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Lap 01, 23:48
Įrodysiu, kad papildai nėra gerai ; DD Juose yra reikiamas kiekis medžiagų, tas tiesa, bet organizmas pripranta lengvai gauti vitaminus ir jisai jų nebepasisavina iš maisto, kurie yra natūralūs ir tikrai naudingesni nei cheminiu būdu gauti. Aišku, kai nustoji vartot vitaminus ir papildus, po kiek laiko susitvarko organizmas ir vėl ima pasisavint maistingasias medžiagas iš maisto.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2009 Lap 01, 23:51
Sturgelis rašė:Įrodysiu, kad papildai nėra gerai ; DD Juose yra reikiamas kiekis medžiagų, tas tiesa, bet organizmas pripranta lengvai gauti vitaminus ir jisai jų nebepasisavina iš maisto, kurie yra natūralūs ir tikrai naudingesni nei cheminiu būdu gauti. Aišku, kai nustoji vartot vitaminus ir papildus, po kiek laiko susitvarko organizmas ir vėl ima pasisavint maistingasias medžiagas iš maisto.
tai čia ta patį pasakei, kad esam priklausomi nuo maisto, pažiūrėk, valgai, gauni vitaminus, nevalgytum negautum, čia tiesiog padidini visų medžiagų kiekį, roki galima, bet tikrai labai tyngiu ginčytis : D
aš ir praktikos ir teorijos pakankamai turiu, nu tiesiog kai jau naturaliai sunkiai augi ir t.t. tai labai geras dalykas.nemaišykit steroidų su papildais, sturgi, kai baigi steroidus tarkim varyt, va tada organizmas pradeda badaut testosterono, nes nebegauna jo chemiškai ir būna atpratęs pats gamint : ]
Ė CHEBRA NEVAROM Į OFFTOPIC, GERIAU SUKURKIT TOPIC APIE TAI :]
Paskutinį kartą redagavo Vykst 2009 Lap 01, 23:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2009 Lap 01, 23:52
Materialiems dalykams, galima sakyt - ne. Tik karštą vonią dievinu... O šiaip turiu silpnybę apkabinimams. Nes mėgstu jaustis, kad kažkas manimi nesavanaudiškai rūpinasi : )
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|