Lietuvos gėda...Na mano manymu LT United nera ispudinga grupe, bet ar kas nors geriau pasirode Eurovizijoj?
Taip pat kaip Suopys ir Rambynas. Atrodo kazkoki sh leidzia, bet kai isgirdau, kad zmones is kaimo ir turi sveikatos sutrikimu.. Muzika visai kitoki atspalvi igavo.. šiaip beveik didzioji dalis lietuviu atlikeju yra ta geda.....lietuviai nieko patys nesugeba....viena riaubiskyte(jin man nepatinka) bet vistiek jin bent kazka panasaus padaro scenoje o ne kaip koke yva...jai net dainuot nereikia....apsirengie nors to rubais nepavadinsi plikom siktnom ateina ir pasitaip...skaitosi padainuoja....šiaip man patinka daininikai kurie daro scenoje kazka ypatingo ir pritraukencio kaip kazkada amberliafas buvo padares.....turi but daig sviesos efektu ir kitko...o mes nieko nesugebam...(aisku nekalbu apie visus neisizeiskit)
Šiaip nereikėtų teigti, kad visi Lietuvos atlikėjai, nes jaučiu tu pusę net nematęs. Tokia nuomonę formuoja Tv, Radija. Bet nueik į kokį undergroun koncertą ir pamatysi, kad tikrai yra gerų atlikėjų Lietuvoje, bet jų nevertina.
PVZ: Rylalio, NTG, The end ir kitos lietuviškos grupės, kurios daro ir padaro viskas Ok. NA aišku trūksta patikrties ir populiarumo.
Išvadoje galima pasakyti, kad Mes patys kalti dėl susiklosčiusios situacijos. nemazai yra tokiu zmoniu kurie daro Lietuvai geda. pvz.: Minedas. manau kalti tie kurie siunciasi jo dainas ir leidzia jam girtis kad yra populiarus..jis juk - invalidas.vemt vercia ji pamacius, o jau apie dainas tai tyliu. Antanas bent nenusidainuoja ir jo imanoma klausytis...
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |