Įvairūs Filmai, TV, knygos

'Indiana Džounsas 5' pasirodys 2011 metais

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2009 Spa 13, 18:58

Harrisonas Fordas ir toliau tęs darbą prie Indianos Džounso projektų – pranešama, kad jau 2011 metais kino teatrų salėse turėtų pasirodyti "Indiana Džounsas 5" ("Indiana Jones 5"). Taip, projektas oficialiai paviešinto pavadinimo dar neturi, tačiau yra žinoma, kad filmavimo darbai prasidės kitais metais.

Manoma, kad kartu su penktąja juosta H. Fordas atsisveikins su legendiniu nuotykių ieškotoju. Kol kas dar nėra patvirtinta informacija, kad antrąjį kartą Indianos sūnelį vaidins Shia LaBeoufas.

"Indiana Džounsas ir krištolo kaukolės karalystė" sugebėjo surinkti virš 700 mln. JAV dolerių, o H. Fordas užėmė trečiąją poziciją labiausiai apmokamų 2008 metų aktorių sąraše.
Paveikslėlis
Labai nudziugau kai suzinojau , kad bus kuriama dar viena dalis ir kuri uzbaigs sia garsiaja saga ar kaip cia pavadinti.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Spa 14, 16:58

Kai aš nežiūriu tai man vienodai :D
O jisai dar ne per senas vaidint ? :?

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2009 Spa 14, 17:23

O nuo kada yra amžiaus limitas vaidinimui?

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2009 Spa 14, 20:27

Man tai turbut vienas is geriausiu filmu tai visos indiana jones dalys..

Vartotojo avataras

VerM

Patyręs forumietis

Panevėžys

121.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 17, 10:42

Seniau kiek atsimenu esu matęs 1 ar 2 dalį,visai patiko,bet naujesnių dalių nebežiūriu...

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2009 Spa 17, 15:14

Zinok verta paziuret 3 ir 4, ypac trecia dalis idomi

Vartotojo avataras

Geco

Uploade®

Vilnius

40,694.49 Lt

Standartinė » 2009 Spa 18, 08:46

gintares5 rašė:Kai aš nežiūriu tai man vienodai :D
O jisai dar ne per senas vaidint ? :?

O Clint'as Eastwood'as? Jam jau 79 :P ne amžiuje esmė.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Spa 18, 10:17

gintares5 rašė:O jisai dar ne per senas vaidint ? :?

Turbūt pasakysiu sensaciją, bet yra netgi tokių filmų, kur ne vien paaugliai vaidina...

Vartotojo avataras

Boogie.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

14,544.26 Lt

Standartinė » 2009 Spa 18, 13:52

Nu ką žinau visai jau neturi ką naujo žmonės sugalvot,o vis dar tęsia..ir tęsia..
Visitiek geriausios dalys yra pačios pirmos,paskutinios visada būna bullshiiit.
Tas pats ir su Hariu Poteriu, paskutinės dalys vpš nusivažiavo...

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 18:08

Siaip visada buvau Indian'os Jones'o fane :oops:, nuo vaikystes patiko sie filmai, zavejausi ju istorijomis, Harrison'u Ford'u :oops:. Trecia dalis visada buvo megstamiausia, ypatingai ta scena kur Sean'as Conner'is bando uzpusti issiplieskusi kilima :lol:.
Is ketvirtos dalies nieko kazkaip gero nesitikejau, negalvojau, kad po tiek metu imanoma atkurti sio filmo dvasia, taciau, likau nustebinta, dvasia dar ir kaip buvo atkurta. Kiti zmones keistai piktinosi, kad jis fantastinis, bet nesuprantu kaip jie ziurejo pirmuosius tris filmus. Jie visi fantastika, visu ju istorijos yra paimtos is mitu. Sandoros skrynia, gralio taure, krikstolines kaukoles ir tas kazkas kas buvo antrajame filme :), to mito siaip nezinau, tad...
Bet, kas nepatiko, tai istorija ketvirtajame filme apie ta vaika jo... visai to nereikejo ir tos vestuves gale bent jau man truputi sugadino visa Indian'o Jones'o ivaizdi.

Bet labai abejoju ar reikia kurti penktaji filma... jau tikrai manau, kad gana. Praeiti metai buvo labai populiarus tarp tesiniu senu filmu, kaip kad Die Hard (Kietas Riesutelis) ir dar kazkas buvo dabar nepamenu... bet manau jau gana. Padare tesini, kurio norejo jau seniai ir viskas, stop, reikia ismokti suprasti kada reikia sustoti. Nesakau, kad neziureciau penktosios dalies, manau tikrai nueiciau pasiziureti, bet kazkaip nemanau, kad imanoma dar kazka sukurti po to kai taip uzbaige ketvirtaji filma... Jau tiesiog butu nebeidomu... O kas butu kvailiausia, jei toliau viska testu tas jo sunus, tai jau butu visiska nesamone..

Vartotojo avataras

Minė.

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

5,907.09 Lt

Standartinė » 2010 Geg 31, 00:04

Kietai.
Gal jau truputi per daug,kad 5 dalis,bet manau ji nebus bloga.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių