Padėkit išsirinkti naują telefoną
60 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Nu siaip viskas priklauso muo zmoniu siap galima daugiau googleje susizinoti apie patinkanti telefona pvz iphone va cia yra web kuriame galima suzinoti ir info ir priedu jam yra http://www.apple.com/iphone/ o siap as nieko negaliu patarti nes apietelefonus ne ka nusimanau ir tas kuri as turiu gal dar net lietuvoje nera pasirodes bet siaip sakau jai nebrangaus reikia telefono tai man paciai asmeniskai lb patinka Chocolate paskaiciusi truputi pasiziurejusi i kainas tai vaisai nebrangus telefonas viename is skelbimu apie 150lt kitame 250lt tik paieskoti reikia.
--------------------------------------
aš noriu atstumiamo. Iš tikrųjų geriausia jei jau turit,ar išbandę esat tuos telefonus.tada ir man patarsit
o šiaip dar kol kas taip nete nelabai ieškau.po bišky dar taip,tik žiūriu. ![]()
Turiu NOKIA 5300 XM
Labai geras.Ir naudOju gal ilgai. be to sms per diena gal virs 100 parasau ir nieko. Aš turiu Nokia 5800 Xm. Jau turiu daugiau nei puse metu. Ir patykėkit prie jo lengva priprasti. Ir nieko jam neatsitinka. Aš maždaug i dieną išsiunčiu apie 150sms. Ir jis dar sveikas. Yra ne kartą kritęs. Ir iš antro aukšto bet nieko.
truputi susibraižė. Man tai jis patvarus. ![]()
as turiu atsistumiama jau 3 metus ir ka ir nk bloga neatsitinka viskas ten patogu rasit ka jus ce per nesamone snekat
60 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |