Klausk ir bus atsakytaO tai buvo labai seniai... Nelabai prisimenu... Man atrodo, yra kažkoks lietuviškas puslapis, susikurti forumui, bet dabar negaliu pasakyti adreso, nes turiu jau lėkti.
O gal kas nors žino, ir gali man pasakyti, kaip susikurti normalų banner'į??? Prašau... ![]() O kaip susikurti banerį, aš net neįsivaizduoju... Šitas klawsimas jau 100 kartų užduodamas, ir niekas negali į jį normaliai atsakyti. Buvo pasakytas vienas pulspis, kuriame galima susikurti savo banerį, bet kad ten tokie nevykę kažkokie... Aš tai parsisiunciau tokia programele Baner Maker Pro 6. Nieko gero, bet šikoį tokį banerį turiu
![]() Nepamenu puslapio, bet bandyk paieškot per googlą, įvedęs Baner Maker Pro 6. Turėtų surasti. Ten kažkaip 15 dienų gali nemokamai viską daryt, paskui reikia pirkti man atrodo. Na nežinau tiksliai, man 15 dienų laikotarpis dar nepraėjo... Ten tokie normalūs išeina...
![]() ![]() ![]()
ka man daryti? istryniau garso driveri c-audio 3D Media. dingo garsas ir nezinau kur sita programa parsisiusti. dc++ pas mane neveikia sos!
osam, kaip tau su baneriais sekasi??? Tiesa, jei dar reikia, tai forumą galima susikurti www.forumup.lt Aš per ten susikūriau...
![]() ![]() ‹ Kompiuteriai ‹ Internetas, technologijos |