Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Bob Dylan

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 25, 20:47

Dogma. rašė:Nepatinka man jis...Kažkoks kaip Iglesias...žodžiu,...

Geras humoro jausmas :mrgreen:
Tolygus palyginimas: Mansonas kaip kažkokie Cocteau Twins'ai :mrgreen: Yeah.

:mrgreen:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 25, 20:51

; :) Man atrodo kad čia girtas humoras ;D nes tikrai jaučiuosi kažkokia...net nežinau kodėl taip parašiau , bet kai paskaičiau tai vos iš juoko nenukritau :clap: :D

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 13:40

Legendinė tema. Beveik :lol:
Dogma. rašė:Nepatinka man jis...Kažkoks kaip Iglesias...žodžiu,...man toks stilius nepatinka

O gal galima konkrečiau, koks čia dabar per 'stilius' apskritai turėtas omeny?.. idiot wind, blowing every time you move your mouth, blowing down the backroads headin south..
Vargšas Enrikė.

O motera, vienam sakiny paminėjusi CT ir MM, gaus į snukį kada nors.. 8)

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 16:58

Kada nors,galbūt,šiuos atlikėjus siena teskirs B) Kaip atsakomasis variantas tavo kalbančioms galvoms bus MM.Nuspręsta ex promtu,bet genialu (wasntme).

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 17:07

Jeigu man rengsit MM katorgas, aš užsidepresuosiu ir įsirengsiu izoliatorių spintoje. Arba ne :haha:

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:09

O jūsų galvų sutrumpinimas daug ką pasako - TH B).Ne,nereikia man užsidepresavusio piliečio šalimais.Geriau ieškosim kompromiso,tsakant. :drink:

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:17

Tai jūs man.. paguodos esencijas tempsit spinton ir guosit mane šitokiais kontraversiškais būdais, pilieti.
(Pakso tonu) Kompromisai - bus! :?

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:24

Greitoji pagalba (sirena),klausom.

SS - Na,aš visgi pasiaukočiau ir išjungčiau,jeigu jau apie Kristaus kraują kalbėti pradėjom B).

Man Dylan'as labai patinka!! Aš manau,kad jo muzika gera.

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:30

Aš tik tik pradėjau domėtis Dylano kūryba. Mažai apie jį težinau. Nemalonu net. Betgi patiko ir širdin labai jau krito jo lyrikos ir tasai kimus kniaukimas tarytum stažinio rūkaliaus-katino, Mau. Galbūt galėtumėt ką parekomenduoti? Ir ar tiesa, jog jo tikroji pavardė visai ne Dylanas, kaip kad Bowie teigė??

whatever, manau, tokia tema kompromisų tai jau visuomet bus.. kruvinieji murfiai, baltieji jėzūs ir kristaus kraujai. Bei motulės SS troškiniai? Who knows, my friend, who knows. Tu vėjo paklausk, tau vėjas atsakys.. B)

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:37

Man irgi nemalonu būtų :|.Nežinoti Dylano,tas pats,kas būti neperskaičius "Saulėlydžio" su visom kitom dalim (nusileidimai saulės/pakilimai).
Kiek žinau,visiems labai patinka "Like A Rolling Stone" todėl šitą ir siūlyčiau.Šiaip aš nežinau,man jis tikrai labai patinka.Tikrai.Bet pasiūlyti..nežinau ką :|.

Pė.Es. Mano vaizduotėje netelpa kas bus."Net cukriniuose sapnuose" to nesapnuoju B) "Margarita,Margarita..ah kodėl kiekvieną rytą.."

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:43

Tai kad ta daina šešių minučių ilgio :annoy: pas jį visos tokios? Man reiktų ko trumpesnio, nu, žinai, dvi, trys minutės. Aš žmogus su kantrybe, bet tai ji irgi ne platininė.. :roll:
O jis dar gyvas? Turbūt jau labai senas tuomet? Tikrai labai įdomu pasidarė kažkaip..

whatever, cukraus vatos, cukraus vatos sapnuose! Mėlynuose, rožiniuose ir gelsvai baltuose, tarytum Dylano dantys. Lipšniuose ir gerklę sprangdinančiuose. Vapsvas hipnotizuojančiuose. Yeasss.

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:53

Ką aš žinau.Kažkaip aš neatkreipiu dėmesio į tą ilgį.Žinai,kai turi last.fm'ą,tai svarbu suskroblina ir viskas.Išjungi lauk.Imi kitą.
O asmeninis atlikėjų gyvenimas manęs nedomina.Nežinau aš nieko apie jį.Svarbu klausai,ir tiek.O šiaip,visumoje,manau,kad jis tikrai labai geras atlikėjas.Kažkodėl velniškai traukia mane.

SS - Betrūksta bliuzo ir aš susigraudinu.Šiaip,tai teikia stimulo būti laimingai! B)

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 19:10

Šit kaip! O ašai kaip nabagėlė kentėdavau dainas iki paskutinės sekundės, kaip naivu! Išminties katilas tiesiog. Dabar priskroblinsiu dvigubai daugiau dainų, dėkui jums už sėkmės formulę!
Dylano muzika tokia complex. Manau, sutarsim.. Žinai.. juk visi susivėlę žmogai įdomūs! O gyvo ar mirusio tie plaukai, tai jau neesmė..

whatever.. o ko daugiau reikia, norint paskęsti mėtinėj melancholijoj? Cukraus vatos, dūmo ir bliuzo.. 8)

Vartotojo avataras

farewell angelina

Lankytojas

Kaunas

408.70 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 02:00

Likau maloniai nustebinta radusi šitą temą, apie brangųjį Dilaną. Tik žinoma gaila,kad gerbėjų beveik visai nėr, nors ko aš čia tikiuosi. Visgi, žiūriu ir matau, kad yra susidomėjusių kas jis toks ,kaip jis,ką jis. Labai smagu, kad dabar vat galėsiu pasidalinti savo mintimis. Nors truuputį.
Aš Dilano klausausi jau ..bus koki pusantrų metų. Ir nėra su juo lengva susigyventi, nors šiaip daug yra atlikėjų, kurių pažinimui reikia laiko. O Dilanas dar ir kaip iš tokių. Viskas prasidėjo, kai atsitiktinai pamačiau ir išgirdau mr. tambourine man , bet visai manęs neužkabino. Beet po kažkiek laiko pamačiau reklamą,jog Bobas Dilanas ,mano mylimasis kavalierius, atvažiuoja į Lietuvą. Tada man kažkas atsitiko labai stebuklingo ir aš sugalvojau,kad man būtina atsidurti tam koncerte,pamatyti legendinį jįį. Besiruošdama koncertui pradėjau jo klausytis. Iš tikro labai keista, nesuprantu kaip taip atsitiko. Turbūt net nelabai prisimenu kaip tiksliai buvo.
Koncertas buvo ganėtinai šiaip sau, bet tik todėl,kad tada dar nebuvau tokia išprotėjus kaip dabar. T.y visai nebuvau išprotėjus. Iki koncerto buvau perklausius tik blonde on blonde albumą (su kuriuo ir patarčiau pirmiausia draugautis SS,nors ką aš žinau, bet pradžiai tinka.cha cha) ir tai netgi ne visos dainos patiko. Koncerte tikėjausi ale to paties 20-mečio Dilano su gitara ir armokinėle, bet kur tau ! Tai buvo senukas su balta skrybele prie klavišinių,visai neatpažįstamu balsu. Dilanui dabar 68 metai. Berods. Jokio neturėjau supratimo apie jį tada,kai buvau koncerte, ir labai labai gaila.Nes jeigu į koncertą ruoščiausi dabar, tai visa purtyčiaus iš džiaugsmo,gal net apalpčiau. cha. Dabar aš jį man atrodo pažįstu pakankamai ir tituluoju ne tik mėgstamiausiu dainininku ir poetu, bet dar ir vaikino idealu. čia tai juokinga, bet yra kaip yra.
Galėčiau čia dar be galo be krašto rašyti, bet gal pasilaikysiu sau.
Jeigu kam įdomūs mano įspūdžiai būtų malonu žinoti.

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 10:04

Gėris :up: Beje,pažiūrėkit filmą I'm Not There

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių