EurovizijaDar informacija apie nugalėtojus:
„LT United reiškia Lietuva vieninga, nes mūsų jėga tik vienybėje. Po vieną niekada nelaimėsime“, sakė grupės iniciatorius Andrius Mamontovas. Pasak dainininko, burdamas bendraminčius, kurie būtų pajėgūs apginti Lietuvos vardą „Eurovizijos“ konkurse, jis vadovavosi pačia paprasčiausia idėja - „juk Europos čempionatus laimi Lietuvos rinktinė, todėl sutelkę jėgas „Eurovizijai“ bendro tikslo sieksime visi drauge.“ http://www.delfi.lt/news/daily/comments ... id=8934339
čia straipsniukas, kuris atskleidžia Lt United ![]() Tikrai vertas dėmesio ![]() osam--->>> jei gali atsiųsk man į el. paštą tą Islandijos dainą. Labai ačiū. Aš tau PM parašiau dėl Onsa... Man labai patiko daina "Time to change". Manau ir kitos dainos patiks. O ka jūs manot apie Gravel? Nežinau, ar šitą grupę jau aptarinėjo kas nors, bet norėčiau nors keliasz nuomones išgirsti.
![]() Jo, Onsai nusimato nebloga ateitis mano manymu. Beje jei kas dar nežinot, jo oficialus tinklapis - www.onsa.lt . Have fun
![]() Nežinau, jei iš mokyklos spėsiu grįžto (o turbūt nespėsiu) tai pažiūrėsiu... Bet nieko, juk per www.lrt.lt galima pažiūrėti
![]() ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |