Stephenie Meyer - Saulėlydžio sagaŠiuo metu, tai pačios mėgstamiausios mano knygos. Labiausiai patiko „Švintanti aušra“ („Breaking Dawn“). Negaliu pasakyti kodėl, konkrečiai, tiesiog labiausiai sužavėjo. Nepatiko „Jaunatis“ („New Moon“). Knyga taip pat puiki, tačiau tas kvailys Džeikobas per daug lenda prie Bellos, kuri yra mano mėgstamiausia knygų veikėja. Žinoma dar ir Edwardas, su Alisa ir Emmetu : ] Žo, knygos ir filmai - nerealūs (man
).
Bet tos megėjiško vertimo, taj tokios apgailėtinos, ten puse neišverčia, puse ne taip išverčia, nju ką aš žinau.. Aišku jei ten angliškaj taj viskas ok. Originalo kalba pačios geriausios. Kol kas skaičiau tik pirmą dalį.Man ji tikrai labai patiko.Iš savęs to nesitikėjau,bet perskaičiau tik per 4 dienas
Čia gal ir nelabai į temą,bet knyga man patiko labiau,nei filmas.Nors,aš pirma pamačiau filmą.Jei nebūčiau jau žinojus kaip atrodo Edvardas,nežinau ar taip kaip dera suprasčiau Belą ![]() skaičiau visas dalis ir penktos 12sk. na kaip visiems man patiko lb Edvardas, po to Alisa faina. Bela nieko bet ji ma primena mane pačia tad jos nlb negstu kaip ir saves
Aš perskaičiau Saulėlydį ir Jaunatį. Labai patiko. Kaip ir visiems labiau patiko pirmoji, antra nelabai.
O dabar nukrisiu iš dangaus: Aš, kaip supratau, trečiadalis yra išleista, o ketvirta ne? Taip? Ir dar norėjau paklaust, kas yra tao penktos 12 skyrių?
Aj, ir dar vienas klausimas. ketvirta dalis, nu ta kurios dar nėra lietuviškai, tai yra išversta tiesiog mėgėjų, per wordą parašyta, taip?
Aš tai perskaičiau dvi sagas ir artimiausiu metu skaitysiu trečia.
Pati rašytoja yra be galo žavi ir idomi. Kažkiek jos citatų, sentenciijų galima rasti http://www.kabutes.lt/autorius/stephenie_meyer/601 ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai |

). 

Aišku jei ten angliškaj taj viskas ok. Originalo kalba pačios geriausios. 
O Džeikobas per daug mažvaikiškas ir per daug lindo prie Belos.
Šiaip šitos knygos yra laabai geros.