Elektroninis dienynasTurim, joa http://www.tamo.lt/?logout=1 geresnis negu buvęs ir šiaip labai gerai, kad neliko tų pažymių knygučių, o į elektronines visus pažymius surašo ir pažiūrėt paprasta. Yra vidurkiai, pažymių palyginimas, klasės forumas, gimtadieniai...
Pas mus parastas dienynas. BEt elektroninis dienynas turi svao pliusų ir minusų. Pvz paprastam dienyne tarkim gauni blogą pažymį ir įrašo užtušuot gali jai tėvam rodyt reik. O elektroniniam ne.. Ir viską pamato.. Ir be to elektroniniam būna, kad dingta pažymiai, kad nerodo visų ir pan. Geriua paprastas..
![]() Pas mus žada padaryti.
Auklėtoja sako, tipo, kad greitu metu padarys, aš "bet kiek yra tėvų kurie nemoka naudotis kompiuteriu".. :) Suvėliau ten taip. Mokytoja ir ta prunkštelėjo. O šiaip mano mama moka pc naudotis, tik, kad nesėdi prie jo. Kažin ar ji skaitytų tą elektroninį dienyną. Ir šiaip kiek girdėjau iš kitų mokyklų, kad tą dienyną iš ~200 tėvų skaito tik ~50.‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Mano tėvai nepyksta dėl prastų pažymių , nes mažai tokių gaunu , o jei ir blogai mokinčiausi tai jie vistiek nemokėtų jaučiu pažiūrėt