Lengvoji atletika (bėgimas)
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
nėr lygtai pas mus lengvosios atletikos. šiaip bėgiojam ten krosus ir t.t. per trumpas distancijas (30,50 metrų) atbėgu greit,o ten kur ilgos tarkim 500metrų tai lėtai nežinau,greit pritrūksta man oro ir viskas palėtinu tempą.; D
-------------------------------------- Na nežinau, nelankau lengvosios atletikos, bet man ji patinka, jeigu nesportuočiau, tai rinkčiausi šį sportą, tačiau man patinka ir mano dabartinis sportas. Na šiaip nežinau bėgus esu bėgus ir trumpas distancijas ir ilgesnes. Manieže tarp dviratininkų, tai bėgimas mano buvo geriausias, bet su atletėm, tai ne, teko dalyvauti, bet kiekvienam savoj srityje gerai.
![]() Bėgu kaip savo amžiuje lb greitai. Ir mokytoja liepia bėgti už mokyklą. ( bet niekad nebėgu..) O jai ir bėgdavau tai užimdavau prizines vietas (dažniausiai 2) Buvo kilus mintis lankyti, bet kažkaip norėjau, norėjau ir noras praėjo. šiaip mano sese lanko jau č metus. Gauna tikrai dideli krūvi, ir aš jo manau neatlaikyčiau. Turbūt tai dydžioji mano problema, kdl nelankau.
Bet šiaip kartais išbėgam vakarais kartu pabėgiot. Man patinka. ![]()
Nei viena sporto saka nera lengva. ![]() Krūvis, krūvis, krūvis. Mūsų trieniruočių dienotvarkė: 15 arba 20 ratų po 400m. lengvo bėgimo apšilimui. Pratimai per žemus barjerus. Pratimai per aukštus barjerus. 1km. bėgimo nuo kaladėlių su startukaispratimai pilvo presui su kimštiniu kamuoliu 3x100m. su poilsiu nuo kaladėliu pagreitėjimui šuolis į aukštį 2ratukai lengvo bėgimo. 30atsilenkimų, 15atsispaudimų,10prisitraukimų ir gali eit namo.. Kartais priežvaržybinėse keičiasi...
O tai kiek čia užtrunka tiek apibėgt ir viską atlikt? ![]()
Pas kokį trenerį eini?
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Sportas |