Įsimintiniausias vasaros nuotykisMan tai ši vasara buvo pati geriausia visam gyvenime... grizau menesiui i lietuva, i siaulius... atbaliavojom su draugais... pabuvau prie juros... susiradau dar draugu... atsvenciau gimtadieni, ir gavau savo svajoniu dovana su gimtadienio proga... telefona... po to dar karta atsventem su draugais... ai ir dar grizau namo po triju dienu, tai nekas buvo... tai ir yra mano isimintiniausia diena... po to prasidejo ir blogesni dalykai: issiskyrem su pana mano, pameciau telefona ir atejo laikas grizti atgal i airija... stai kokia mano vasara buvo...
-------------------------------------- Įsimintiniausias mano nuotykis buvo kai vasara as buvau Slovakijoj ir su draugais nuejom i parduotuve, pamatem kluba na ir mes nusovem į jį niekam nieko nesake, na musu vakarelis buvo paciam įkarsty, zaidem bilijarda ir staiga i bara uzeina labai supyke musu isvykos vadovai ir baisiausiai pradeda rekt ant musu.. o bare sedeje vyrai vietiniai pagalvojo, kad mus must nori tai soko ant tu vadovu ir jau butu sumuse juos, nes tipo trukdo lankytoju ramybe... tai va toks nuotykis...
![]() Isimintiniausias ivykis nu nzn, si vasara man buvo gan nuobodi, nu vienas dalykas tikrai patiko, tai mano puskes vestuves, prisigeriau kaip reikiant (nors siaip as negeriu), o siaip daugiau nieko gero nebuvo, bet ateinancia vasara tai reikes kaip reikiant paselti!
Man tai praejusia vasara buvo visa nuotukiu savaite. Kol nuvaziavom iki Slovakijos Tatru tai dvi paras prazvengem faktiskai nesustoja, paskui aisku, kaip ir lietuviam priklauso, uzdalyvavom kiekvienam bare ar striptizo klube
Kai prisimenu tai net ir dabar linksma pasidaro, mes ten visur tada praejom. Ispudziu daugiau is tu visokiu baru ir is klubu nei is tu kalnu, urvu ar baseinu
Va dar matau pasirase ir Herkuss, jis irgi ten buvo, kartu dalyvavo ![]() Man tai gal neisimintiniausias įvykis, bet buvo taip kad važiavome su draugais už miesto ir buvo krioklys nedidelis bet visvėn krioklys tai susilažinau su vienu draugu kad nepereisiu per kriokly .susilažinome iš 20 litu. Sutikau nes jis turėjo 20 litu o kai lažinames tai jau ištesėme savo žodi .išpirmo galvojau jau per daug įsijaučiau į lažybas bet mano draugui nepasisekė nes jis prarado savo pinigus iki paskutinio ctento
![]() ohh vasara buwo
,per mano drauges gimsiu buwom prie ezerelio su nakvyne ir visais kitais patogumais prisigerem iki zemes graybymo ir sumanem pasimaudyti ohh geras buwo ,uzplaukiau tai kaj reikals,bet gylis gaila buwo tik iki klupsciu nu o po maudyniu tai miegoti,bet visai nemiegojau nes kazkas is kitos palapines taip knarke kad as negalejau uzmigti,o ryte dar mane kele tai grizau visa slapia ir purvina ir zinot kodel,nes pandem su klasiokais visa ''nemuna'' perbrist to zodziai nepapasakosi,kaip faina buvo ![]() Turbūt kaip tik tik vasara prasidėjo,
su draugais nuvarėm prie ežeriuko. Net nemanėm maudytis, šiaip tik pasėdėt, pagert. Bet va prisigėrėm ir užsinorėjom maudytis. Panom tai px kažkaip buvo visos su apatiniais sulipo, o bernai su maikėm kažkodėl pasiliko. Sulipo į vandenį, Tai teko nurenginėt. Turbūt nerealiai atrodė, kai ledinis vanduo, ir apie 20 paauglių sulipę į vandenį viens nuo kito bėgioja.
po to dar atsirado norinčių, zodziu, visą kaimą užkrėtėm, visi linksmi buvo, gėrė, rūkė ir itin px buvo. Šis nuotykis tai nerealus ![]() Preila.
Viskas,kas su ja susije yra ispudinga iki asaru:> ir ypac mano pusseseres atsisveikinimai,fisksko sisiojimai ir spookio avarija Taize. o taip,myliu taize! ten susiradau sau mylima zmogu,kuris dabar cia,lietuvoj:> et,laimingas vaikinas,laimigna mergina,jie turi vienas ktia ir jiem sito gana:DD zodziu vudis:> bet mano diedas kietesnis uz vudi.:P aplamai as ji myliu.jis nuostabus daug tu vasaros yvykiu ispudingu yra Šios vasaros įsimintiniausias nuotykis tai pašventimas su būsimais klasiokais. Ot smagu buvo, chebros belekiek,šokiai, dainos, šnekos. Beveik per visą naktį uliavojom,tik sutrukdė lietus,tai gal dešimt žmonių į vieną mašiną turėjo grūstis,kiti į kitą(tik dvi buvo),na tai ten irgi padainavom. Paskui lietus baigėsi ir baliavonė truputį ramiau praėjo,nes išsiskirstė nemažai. Grįžom tik ryte,teko miegot pas draugą,o paskui į autiką.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |