Pasidalinkite patarimais kuo geriausia šerti savo gyvūnus.
Šunų, kačių maistas
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Kuo šeriate savo mylimą augintinį? Kokį sausą maistą galėtumėte parekomenduoti kitiems šunų ir kačių augintojams? Ar jūsų augintinis buvo apsinuodijęs ar pan.?
Pasidalinkite patarimais kuo geriausia šerti savo gyvūnus. -------------------------------------- Dabar tiksliai neatsimenu, bet ne friskiais ir pan. Kažkoks už 6,99 (čia kaina maximoj) tokia tamsi žalsva pakuotė. Geras maistas, o prie gero priprantama greitai. Tai dabar tik šitą ir tevalgo
Apsinuodijus(pas mane katė) nebuvo,apskritai su maistu problemų nėra. Oj.. jau su paukštienos kaulais esu patyrusi problema. Duodavau šuniukui savo kauliukus kol viena diena viena isimeigė i gerkle i užstrigo, veterinaras sakė kad galima dar išoperuoti bet po operacijos gali kai kurios kuno dalys nebefunkcijonuoti. Tai teko užmigdyti vargšeli. O šiap dabar turiu tik katina, nuo mažens priprates prie sauso maisto ir daugiau nieko kito neikiši.
![]() taj jo visiems viskas tinka bet kai po 5 metu katei ar suniui su kepenim blogai bus tai ant vaistu daugiau isleisit nei ant gero maisto visi maximos maistai yra s''''''' gri maistai yra hilsas royalis kurie yra brangesni as maitinu geriausiu lt canidoe jei sudominaiu ji kaune platina nasrai rei is kito miesto galit i nasrus pasiskambint dar geras acana ir sportmixas
Pirmąjį katiną šerdavom viskas, kitą katiną kaime šerdavom galima sakyt tik mėsa - sauso ėdalo neėsdavo. Ar žalią žuvytę numesdavom, ar vištų kakliukų žalių. Nu lašinių skūreles duodavom katinui, tai didžiausias balius būdavo.
O tetos katė tai išlepus žiauriai. ėda tiktai vienos rūšies ir jokių kitų. Ir dar patį brangiausią ėda. ![]()
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

Apsinuodijus(pas mane katė) nebuvo,apskritai su maistu problemų nėra.