Rugsėjo 1-ojiO kaip būsimieji dvyliktokai žada atrodyti tą dieną? Ta prasme, kokius rūbus rinksitės ir panašiai. Visgi paskutinė rugsėjo 1-oji, o nežinau kaip rengtis - švarkas, marškiniai, kaklaraištis, ar kaip nors prasčiau?
-------------------------------------- Spiritual Wrath> pas mus mokykloj kadangi priimta, kad per šventes vaikinai su kostiumais eina, merginos su sijonukais, tai ir rugsėjo pirma ne išimtis.
Ir šiaip vaikinai su kostiumais- gražu. Tik kaklaraiščio gal nereikia, laisviau atrodys ![]() Paskutinį kartą redagavo kavamanija 2012 Lie 27, 22:59. Iš viso redaguota 1 kartą.
Spiritual Wrath ~ kaip kavamanija sakė, įprasta kad vaikinai per šventes pasipuoštų su kostiumais :} Tai manau čia geriausias variantas :}
Pati tai net nežinau kaip... Net apmaudu pagalvojus, kad atsisakėm uniformų, teks galvą laužyt Čiuju reiks kokią suknelę išsitraukt ir tiek :}Aš kaip visada į Rugsėjo 1 - ąją einu su džinsais ir bateliais kokiais nors, man čia nėra labai jau didelė šventė, nu nžn, aš visokių sijonukų nemgėstu. :]
Bet jei dvyliktokai, tai manau puošniau apsirengt reik, bachūrai su kostiumais tik geriau be kaklaraiščio, o panelės su kokia suknele ar sijonuku ir marškinėliais. Laukiu ir nelaukiu. Laukiu, nes atsibodo xatoj sedėt, pasiilgau klasiokų. Tų paprikolinimų su mokytojais.. Noriu pamatyt naujai remontuotą klasę ir naujus klasiokus
D O šiaip dar dasidės man fizika. Nenoriu.
O nelaukiu, nes viskas, rieks keltis 7:00, o ne taip, kad iegu iki 10:00.
Ir šiaip patikdavo vasara. (: ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Ir šiaip vaikinai su kostiumais- gražu. Tik kaklaraiščio gal nereikia, laisviau atrodys 

Čiuju reiks kokią suknelę išsitraukt ir tiek :}