Įvairūs Straipsniukai

Vaikai susiruošė į Afriką susituokti

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 19:53

Spurgo_On rašė:Meilė jau peržengė ribas.Manau kalčiausi yra tėvai kurie nesirūpina savo vaikais ir leidžia kažkur su akla meile klajoti po pasaulį.Kas toliau dėsis?Turbūt kūdikiai su sauskelnėm pradės ropoti po visą pasaulį,ketindami susituokti.

Ech. dėl meilės tai prispango šiaip jie :] ir manau daigtų nepasiėmė tad neišgyventų ten jie ilgai, kaip sakant mirtų meilėje...

Nors šiaip pagalvojus, kelionė, tikra kelionė, ne transportu o pėščiomis į tolimą kraštą, tikrai labai daug išmokintų... Ir šiaip gan įdomu būtų savo jėgomis nukeliaut kur nors toli... man dažnai tokia įdomu mintis kyla

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 20:03

HaBecK rašė:Ne transportu o pėščiomis į tolimą kraštą

"Vaikai ketino traukiniu nuvykti iki oro uosto ir su lėktuvu nuskristi į Afriką. Įdomu tai, kad jie nei pinigų, nei bilietų neturėjo. "

Skaityk kas rašoma :D

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 20:31

HaBecK rašė:
Nors šiaip pagalvojus,

Pats skaityk kas rašoma aš ne apie juos galvojau, šiaip pamąsčiau jog pačiam būtų įdomu kaip senovėj pakeliaut, aišku tai praktiškai neįmanoma :]

Spurgo_On

Apšilinėjantis

1,443.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 21:37

HaBecK rašė:Pats skaityk kas rašoma aš ne apie juos galvojau, šiaip pamąsčiau jog pačiam būtų įdomu kaip senovėj pakeliaut, aišku tai praktiškai neįmanoma :]

Patikėk viskas yra įmanoma,tik reikia užsispyrimo.;]].Pati labai mėgstu keliauti,bet dėja ne visada tenka proga tai padaryti.Esu ėjusi į žygį pėsčiomis,bet po to blogai baigėsi,nes tėvams nieko nesakiau.Beje gal žinai S.Daukantą?Jis pėsčiomis nuėjo kažkur 500 km.nuo Lenkimų iki Vilniaus,vien siekdamas sėkmingai baigti mokslus.Ir keliavo jis pėsčiomis.Tai kaip sakau su užsispyrimu ir noru pasiekti tikslą viskas įmanoma.

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 21:41

Spurgo_On rašė:Patikėk viskas yra įmanoma,tik reikia užsispyrimo.;]].Pati labai mėgstu keliauti,bet dėja ne visada tenka proga tai padaryti.Esu ėjusi į žygį pėsčiomis,bet po to blogai baigėsi,nes tėvams nieko nesakiau.Beje gal žinai S.Daukantą?Jis pėsčiomis nuėjo kažkur 500 km.nuo Lenkimų iki Vilniaus,vien siekdamas sėkmingai baigti mokslus.Ir keliavo jis pėsčiomis.Tai kaip sakau su užsispyrimu ir noru pasiekti tikslą viskas įmanoma.

Bet aš, ten kur norėčiau nukeliaut pėsčiomis ne vieną tūkstantį kilometrų reiktų nueit, bet maistas, konfortas, ir visą kitą, kelionėje būtų skurdu, na o ką kalbėt apie ligas...

Spurgo_On

Apšilinėjantis

1,443.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 21:52

HaBecK rašė:Bet aš, ten kur norėčiau nukeliaut pėsčiomis ne vieną tūkstantį kilometrų reiktų nueit, bet maistas, konfortas, ir visą kitą, kelionėje būtų skurdu, na o ką kalbėt apie ligas...

Na jeigu keliautum į Afriką tikrai tų ligų prisigaudytum.Man visai nieko atrodo keliavimas pusiau pėsčiomis,pusiau važiuojant.Esu skaičiusi apie žmones kurie taip ir daro.Na jeigu kalbi vien tik pėsčiomis į kitą pasaulio kraštą nueti,tai tikrai neįmanoma,nes juk vienur reikia kopti,kitur persikelti per vandenis.Bet labai įdomu būtų taip pakeliauti.:}

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 21:55

Spurgo_On rašė:Na jeigu keliautum į Afriką tikrai tų ligų prisigaudytum.Man visai nieko atrodo keliavimas pusiau pėsčiomis,pusiau važiuojant.Esu skaičiusi apie žmones kurie taip ir daro.Na jeigu kalbi vien tik pėsčiomis į kitą pasaulio kraštą nueti,tai tikrai neįmanoma,nes juk vienur reikia kopti,kitur persikelti per vandenis.Bet labai įdomu būtų taip pakeliauti.:}

Jo įdomu, rąsčiau bendraminčių, kurie labai norėtų gal ir sumastyčiau taip, bet... tėvai žinoma sakytų ar tu durnas? :D ar ką nors panašiai.. tai tektų be jų leidimo keliaut :/

Spurgo_On

Apšilinėjantis

1,443.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 22:04

Tai mane pasiimk:D.Mano mama išsikraustytų iš proto,tikriausiai pas psichiatrą mane nuvestų.Gali keliauti ir be tėvų leidimo,bet žinoma niekur toli nenukeliausi,viskas greitai išaiškėti gali.Čia sakau iš patirties,nes nutvėrę mane keliaujančią kažkur tai.

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 22:07

Spurgo_On rašė:Tai mane pasiimk:D.Mano mama išsikraustytų iš proto,tikriausiai pas psichiatrą mane nuvestų.Gali keliauti ir be tėvų leidimo,bet žinoma niekur toli nenukeliausi,viskas greitai išaiškėti gali.Čia sakau iš patirties,nes nutvėrę mane keliaujančią kažkur tai.

Reikėtų manau daugiau žmonių :D na reikia gerai planuot viską... Kur greičiau kirsti sieną ir t.t ir jei tėvams palieki laišką, reikia užkišti jį kad dar tapačią dieną nerastų manau, tada nesupras kad reikia tavęs užsienį ieškot :/

Bet gaila artimus palikti irgi

Spurgo_On

Apšilinėjantis

1,443.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 22:19

HaBecK rašė:Reikėtų manau daugiau žmonių :D na reikia gerai planuot viską... Kur greičiau kirsti sieną ir t.t ir jei tėvams palieki laišką, reikia užkišti jį kad dar tapačią dieną nerastų manau, tada nesupras kad reikia tavęs užsienį ieškot :/

Bet gaila artimus palikti irgi

Čia parašei taip lyg ir ketintum keliauti.:D.O man tėvai tik dabar draudžia,mama sako,kai užaugsiu galėsiu eiti,važiuoti kur tik noriu.

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 23:59

Skaitau ir galvoju pasakos pradžia čia ar kas? :D Realybė vis dėlto.

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių