Kas jums svarbiau, ar asmenybė ar muzika?Aš pvz tai paklausiau Evanescence dainu ir man patiko db cia mano megstamiausia grupe ir tik vakar suzinojau kad pvz ta dainininke isteigus fonda epilepsiku ir jos sese mirus maza...turbut tai daug reiske jos kurybai ir muzikai...as ziuriu is pradziu i muzika...
-------------------------------------- As tai didelio demesio nekreipiu i ju asmenybes, bet pvz mano megstamiausia grupe U2, kai pradejau dometis sios grupes gyvenimu, ju dainomis, pasidomejau kam jie skiria dainas ir daugiau demesio pradejau i zodziu kreipti tai dar labiau pradejo patikti si grupe. bet buna, kad ir kartais nepatinka zmogus kazkoks, bet jo muzika kuriama buna nereali, bet siaip kai patinka kokia grupe, jos dainos, tai tiesiog buna idomu pasidometi ju istorija, ju asmenybemis. I isvaizda tai aisku, kad nekreipiu demesio, nes paprastai tos muzikos kuri man patinka atstovai normaliai atrodo, nebuna kazkokie norintys issisokti ar panasiai
kai kurie tai meluoja, kad sako jog žiūri į muziką. Juk taip nėra. Tarkim, Michale Jackson'o geros labai dainos, bet kai darėsi tas plastines operacijas, priekabiavo prie vaikų, tai visi tik juokiasi ir tipo sako gėda jo klausyti ir pan. Na, čia tik vienas toks atvejis
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |