EurovizijaNaujienos iš eurovizijos:
Eurovizijoje pasirodys daugkartiniai Europos ir pasaulio pramoginių šokių konkursų nugalėtoja „Žuvėdra“ ir pasaulio hiphopo šokių čempionai „No Money“. Tikra koncerto pažiba – garsieji moldavai „Zdob si Zdub“, pernai Eurovizijoje užėmę 6-ąją vietą su netradicine folkroko daina „Boonika bate doba“. Lietuviai balsuodami jiems skyrė dar aukštesnę - antrąją vietą (pirmoji atiteko latviams "Walters & Kazha") Koncertą ves Jurga Šeduikytė ir Rolandas Vilkončius, kuriems kostiumus sukūrė Juozas Statkevičius. Šiemet LTV į finalą deleguoja jau šeštąjį kartą nacionalinėje atrankoje laimę bandančią „B‘Avariją“ ![]() ![]() ![]()
Niu ką, man tai atrodo, kad mums dar ilgai iki pirmos vietos eurovizijoj...
![]() Jo, jau ir aš neabejoju, kad mum atstovaus LT United, bo daugiau nėra iš ko rinkti. Tikėkimės Europos žiūrovai ir Eurovizijos komisija atsižvelgs į šios grupės profesionalumą. Bet girdėjau, kad nemažai žvaigždučių, tokių kaip Modern Talking vokalistas, bus. Įdomu, įdomu.
As tai manu kad yra gerai dainuojanciu ir be LT united... I eurovizija patekti yra ir kitiems varzovams galimybiu... Augustes daina irgi gera, gal net ir geresne uz LT united... bet as nesuprantu ka ten weikt tokiems kaip Kucinskas su sawo lietuviska daina, juk vistiek niekas ten lietuviskai nesupranta ir jo balsas ne toks jau ir geras...
Ir be to, LT united galejo geresni pasirodyma sugalwot.... Ir dar, kas is to, kad jie profesonalai, jei komisija beweik nieko apie juos negirdejo... Na, nebent atsispindes ju dainoje, bet dainoje galejo ydeti ir sudetingesniu zodziu ir ne tiek daug pasikartojanciu... Nebusiu tokia jau kritike, nes man paciai ta daina patiko, bet pagalvokit ir apie kai kurios kitus stiprius ju warzovus su gana gerais balsais... ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |