Budėjimas mokyklojeNepatinka man budėti..
Būna taip- budi nuo 6kl. iki 11kl. Budi po savaitę, pasiskirstę po 2, kartais tris vaikus kiekviename korpuse. Budim tik pertraukas, o savaitės gale (penktadienį) kiekviena pora išsivalo tą korupsą,,kur budėjo. Žodžiu. Geriausia būna,kai paskiria į lengvą vietą, tuomet nėra sunku
Bet jei duoda patį sunkiausią,ten kur daugiausia kabinetų ir visi beveik pagrindiniai (lietuvių k, anglų k...) tai tada būna ne kas
Aš, kiek esu budėjus, tai pakliūdavo visai normalūs (prie istorijos kabineto, prie muzikos kabineto, prie valgyklos) D
Beje, viską paskirsto auklėtoja su keliom (2-3) mergaitėm.
Manau viskas.
6-11 klasės man rods yra pačios kvailiausios.. Nes tada bernams tas brendimas normalus prasideda, jie pradeda išdarinėt nesamones.. O gimnazijoje mokosi tik rimti žmonės. Nu kur nedaro visokių nesmonių.. Buvusioj mokykloj budėdavo 7- 10 klasės. Budėdavo ant laiptų, rūbinėj, foje, valgykloj. Niekas į tai labai rimtai nežiūrėdavo. O dirbti tekdavo tik rūbinėj (ypač žiemą) ir valgykloj. O kituose postuose tik pastovėdavo, pasivaikščiodavo dėl vaizdo ir tiek.
Pas mus gimnazija ir vistiek budim :) paskirsto po 2-3 mokinius kiekvienam aukštui. Budim ne tik mes, bet ir mokytojai. Nervina, nors nieko ir neveikiam per tuos budėjimus. Tik tiek, kad pertraukos užimtos. O iššisukt irgi niekaip neina, nes klyfa vis eina ir tikrina, direktorius irgi kartais tikrinimo akciją susigalvoja.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Pasikviesdavom su drauge bachūrų kad mus nuo virėjų apgintų
Žiauru ten... Bent jau pavalgyt nemokamai gaudavom