Pamenu kaip su draugu ziema pamatem begiojanti suni po gatve. Jis buvo isvytas is namu. Visas drebejo ir ziurejo i mus su liudnom akytem. Sugalvojom jam padeti - paemem bliuda sunu maisto - pamaitinom, pagirdinom ir tada jis pabego...
O kaip esate jus padeje siems padareliams kaip jiems to taip reikia?
Prisiminkit ir parasykit jeigu padejote jiems...
Kaip padedate likimo nuskriaustiems gyvūnams?
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Praeitais metais netoli mano laiptinės slankiojo mažytė katytė. Gal 2 dienas aš jai maisto nešiau. Labai norėjau auginti ją nes labai graži ir dar maža buvo bet jau turėjau katę ir mama neleido. Tai tėtė pasiūlė į rūsį ją įleist kad naktį nesušaltų. Nu tai aš suradau kažkokią dėžę pridėjau skudurų ir nunešiau į rūsį. Kelias dienas ten gyveno ta katytė ir kaimynė rado jai naujus namus
![]() Kažkur pas draugus nuvežė. Labai gaila buvo kai išvežė bet žinojau kad ji gerai dabar gyvens. Pas mus kieme lb daug kačių....Aš gyvenu pirmam aukšte ir turiu katiną.Jis dažnai šokinėja pro balkoną y lauką.Taigi aš jam wis balkone tarp stiklo ir grotelių padedu walgyti.Wieną kartą pas mane užsiropštė benamė katytė.Jai taip pat dawiau walgyti.Po kurio laiko pas mane balkone wis daugėdawo katinų.Ir galiausiai wisi kiemo katinai ir katės čia užlipdawo.Wėliau jos įsidrąsino ir pradėjo balkone ne tik walgyti, bet ir miegoti, atlikti gamtinius reikalus....O wiena katė atsivedusi kačiukų juos atsinešė pas mane y balkoną!
Bet tų katyčių newarau iš savo balkono, nes žinau jog niekas daugiau joms walgyti neduos.O ir waikai kai kurie čia pas mus kieme lb žiaurūs. ![]() ![]() P.S. Srry už klaidas ;x
cia jau jo... ![]() ![]() ![]() ![]() Kartą nunešiau kelis kg šunų maisto į prieglaudą Plungėje.
Pas mus daug bailių kačių, tad nesekioju paskui jas, jeigu visai jaukus gyvūnas, kodėl nepašėrus? Kartą esu išgelbėjusi gyvybę vienam šuniui, kuris buvo visai ne formoj, vargšas apspardytas, apm*yžtas.. Dabar jis tikriausiai turi namus, arba dar gyvena pas globėją, o gal ir prieglaudoje. (Nepavadinčiau prieglauda, nes puikios sąlygos gyvūnams)
Karvės pieno katėms GRIEŽTAI negalima! Ir jas šerti nevalia, negalima joms suteikti sąlygas daugintis, bo visų kačių nesusinešim namo. Ina D.~>Bet jeigu gyvunas neturi namu tai nereiskias kad negali gyventi...Kyba labai gaila cia truputi duoti ka nors pavalgyti..?Man is tikro yra labai gaila visu gyvuneliu kurie neturi pastoges ir zmoniu kurie rupintusi jais..Zinok jeigu galeciau as laikyciau tiek gyvunu kiek leistu namu salygos...
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |