Įvairūs Gyvūnai

Kaip padedate likimo nuskriaustiems gyvūnams?

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 21:10

Pamenu kaip su draugu ziema pamatem begiojanti suni po gatve. Jis buvo isvytas is namu. Visas drebejo ir ziurejo i mus su liudnom akytem. Sugalvojom jam padeti - paemem bliuda sunu maisto - pamaitinom, pagirdinom ir tada jis pabego...

O kaip esate jus padeje siems padareliams kaip jiems to taip reikia?

Prisiminkit ir parasykit jeigu padejote jiems...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Apocalypsia

Dalyvis

4,769.13 Lt

Standartinė » 2009 Lie 20, 15:15

Praeitais metais netoli mano laiptinės slankiojo mažytė katytė. Gal 2 dienas aš jai maisto nešiau. Labai norėjau auginti ją nes labai graži ir dar maža buvo bet jau turėjau katę ir mama neleido. Tai tėtė pasiūlė į rūsį ją įleist kad naktį nesušaltų. Nu tai aš suradau kažkokią dėžę pridėjau skudurų ir nunešiau į rūsį. Kelias dienas ten gyveno ta katytė ir kaimynė rado jai naujus namus ;)
Kažkur pas draugus nuvežė. Labai gaila buvo kai išvežė bet žinojau kad ji gerai dabar gyvens.

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 20, 16:21

labai gerai padarei :up: :clap: :up:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Lie 20, 21:25

nu mano vienas katinas iš prieglaudos,kita katė iš lauko paimta

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 09:23

:up: :up:

Vartotojo avataras

Vorass

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,587.35 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 11:14

Pas mane dažnai per kiema katinai vaikšto taj aš juos kuo greičiau vyju,kad mano katinas jų nesudubasintu

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 11:42

hmmm...

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 11:28

Vorass rašė:Pas mane dažnai per kiema katinai vaikšto taj aš juos kuo greičiau vyju,kad mano katinas jų nesudubasintu

nervus tu tam katinui tvarkyk :lol:

Vartotojo avataras

Ssony_Vicious

Lankytojas

164.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 23, 23:56

Pas mus kieme lb daug kačių....Aš gyvenu pirmam aukšte ir turiu katiną.Jis dažnai šokinėja pro balkoną y lauką.Taigi aš jam wis balkone tarp stiklo ir grotelių padedu walgyti.Wieną kartą pas mane užsiropštė benamė katytė.Jai taip pat dawiau walgyti.Po kurio laiko pas mane balkone wis daugėdawo katinų.Ir galiausiai wisi kiemo katinai ir katės čia užlipdawo.Wėliau jos įsidrąsino ir pradėjo balkone ne tik walgyti, bet ir miegoti, atlikti gamtinius reikalus....O wiena katė atsivedusi kačiukų juos atsinešė pas mane y balkoną!
Bet tų katyčių newarau iš savo balkono, nes žinau jog niekas daugiau joms walgyti neduos.O ir waikai kai kurie čia pas mus kieme lb žiaurūs. :/ :o
P.S. Srry už klaidas ;x

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 02:14

Ssony kokia tu gera ;DD

Mano tai mama visad pašeria tokius benamius šuniukus, kates ir net žvirblius, tuos irgi :DD

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 09:57

Ssony_Vicious rašė:Pas mus kieme lb daug kačių....Aš gyvenu pirmam aukšte ir turiu katiną.Jis dažnai šokinėja pro balkoną y lauką.Taigi aš jam wis balkone tarp stiklo ir grotelių padedu walgyti.Wieną kartą pas mane užsiropštė benamė katytė.Jai taip pat dawiau walgyti.Po kurio laiko pas mane balkone wis daugėdawo katinų.Ir galiausiai wisi kiemo katinai ir katės čia užlipdawo.Wėliau jos įsidrąsino ir pradėjo balkone ne tik walgyti, bet ir miegoti, atlikti gamtinius reikalus....O wiena katė atsivedusi kačiukų juos atsinešė pas mane y balkoną!
Bet tų katyčių newarau iš savo balkono, nes žinau jog niekas daugiau joms walgyti neduos.O ir waikai kai kurie čia pas mus kieme lb žiaurūs. :/ :o
P.S. Srry už klaidas ;x

cia jau jo... :shock: :clap: :up: uz klaidas tai nepykstu, bet uz toki gera elgesi tai neturiu zodziu :clap:

Ina D.

Apšilinėjantis

Plungė

543.10 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 17:44

Kartą nunešiau kelis kg šunų maisto į prieglaudą Plungėje.

Pas mus daug bailių kačių, tad nesekioju paskui jas, jeigu visai jaukus gyvūnas, kodėl nepašėrus? Kartą esu išgelbėjusi gyvybę vienam šuniui, kuris buvo visai ne formoj, vargšas apspardytas, apm*yžtas.. Dabar jis tikriausiai turi namus, arba dar gyvena pas globėją, o gal ir prieglaudoje. (Nepavadinčiau prieglauda, nes puikios sąlygos gyvūnams)

Natalyja

Įsijaučiantis

Kaunas

2,383.32 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 17:51

Pas mane kiema daznai daug kaciu buna tai dudu valgyti ir pieno :) ir pati du benamius kaciukus prglaudus auginu :)
Paskutinį kartą redagavo Natalyja 2009 Lie 30, 17:57. Iš viso redaguota 1 kartą.

Ina D.

Apšilinėjantis

Plungė

543.10 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 17:52

Natalyja rašė:Pas mane kiema daznai daug kaciu buna tai dudoa valgyti ir pieno :) ir pati du benamius kaciukus prglaudus auginu :)

Karvės pieno katėms GRIEŽTAI negalima! Ir jas šerti nevalia, negalima joms suteikti sąlygas daugintis, bo visų kačių nesusinešim namo.

Natalyja

Įsijaučiantis

Kaunas

2,383.32 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 18:00

Ina D.~>Bet jeigu gyvunas neturi namu tai nereiskias kad negali gyventi...Kyba labai gaila cia truputi duoti ka nors pavalgyti..?Man is tikro yra labai gaila visu gyvuneliu kurie neturi pastoges ir zmoniu kurie rupintusi jais..Zinok jeigu galeciau as laikyciau tiek gyvunu kiek leistu namu salygos...

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių