Mažybiniai vardaiMane tai veikia psichiskai kai vadina šiaip zmones,o dar juolab zmones su kuriais bendrauji mazai... Dar tie visi "muah:*" "myll" ir bla bla tarp mergu,vemt mane vercia.. nuo tokiu mergu atsriboju...
O jei mylimas zmogus... ir ne šiaip ten tie visi nuvalkioti "pupa","uoga","Saulyte",o ir kur kas graziau galima,tai... m... miela Ir kodėl man nesitiki tuo ką jūs čia kalbat
Tačiau pritariu šiam pasisakymui:
Iš tokio žmogaus lūpų ištarti tokie žodžiai nebetenka jokios prasmės, o jei tuos žodžius tariantis žmogus tai daro nuoširdžiai, norėdamas išreikšti jausmus, nematau nieko blogo ar nuvalkioto, kaip jūs čia visi tvirtinat. Ir sakykit ką norit, netikiu, kad nebūtumėt patenkintos iš mylimo žmogaus išgirdusios ką nors tokio ![]() Jei taip pavadina artimas žmogus ir nuoširdžiai, tai visai normalu.
Tačiau, tai girdėti iš mažai pažįstamų žmonių ar bendradarbių yra šlykštu, banalu. Daugeliu atvejų, tai yra perdėtas lipšnumas, gerumas. Su tokiais žmonėmis aš visuomet stengiuosi laikyti atstumą. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Tačiau pritariu šiam pasisakymui: