|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lie 05, 10:29
O mano sesės draugė pasakojo, kad inai sapnuoja gal jau kokias dvi savaites iš eilės kad ją puode ragana išverda. 
--------------------------------------
-

Maniusė
- Dalyvis
-
- Jurbarkas
- 4,662.02 Lt
» 2009 Lie 05, 14:32
oo. bijau vorų baisiai.  ir šiaip tamsos, kai viena esu.  ir dar lygtais pradedu bijoti aukščio. : D
-
Sidėė.
- Aktyvus dalyvis
-
- 13,300.72 Lt
» 2009 Lie 20, 16:48
Bijau vorų.
šiaip tai dar bijau eit į tuoletą pažiūrėjus siabo filmą ; DD
Bijau miegot name kuriam vaidenas.
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2009 Lie 20, 18:00
Toffielė,~ rašė:Bijau miegot name kuriam vaidenas.
Čia jau siaubo filmų pasekmės.
O šiaip aš turbūt jau sakiau, kad daktarų bijau. :]
-

Skatyte
- Aktyvus dalyvis
-
- Šiauliai
- 17,165.95 Lt
» 2009 Lie 20, 18:05
Velniškai bijau pelių.  Dar, kartais bijau tamsos, bet ši baimė pasireiškia tik po baisaus filmo, arba kai būnu namie viena. 
-

Hanami.
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,504.62 Lt
» 2009 Lie 22, 16:16
Vorai, aukštis, visokie gyviai dažniausiai jūsų vardintos baimės. Šie dalykai man tiesiog nemalonūs, bet ne baimė.
~
Turiu aš vieną pačią didžiausią baimę, kuri man gadina gyvenimą. Maždaug priež 3 metus, aš su draugais pažiūrėjau "Pagiežą". { Tai yra didžiausia mano gyvenimo klaida } Nuo tada viskas ir prasidėjo, dabar visus tuos metus aš be galo bijau tos mergos su juodais plaukais. Ir ta baimė nei pradingsta, nei mažėja. Man ji VISUR, visur ji mane seka, vejasi. . . O ta baimė tokia žiauri, pvz.: sėdi namie viena, vakare prie kompo ir atrodo kad ji kraujuota žliaužia iš kito kambario, nors imk, ir šok pro langą.
Į dieną aš ją prisimenu 50 kartų, jeigu ne daugiau. Dabar nusprendžiau apsilankyt pas psichologą, net nebežinau kaip toliau gyvent.
Būtų įdomu ar yra tokių žmonių, kurie turi tokią pačią baimę. . .
-
Mvp
- Aktyvus dalyvis
-
- 19,803.61 Lt
» 2009 Lie 22, 16:29
austestron rašė:Vorai, aukštis, visokie gyviai dažniausiai jūsų vardintos baimės. Šie dalykai man tiesiog nemalonūs, bet ne baimė.
~
Turiu aš vieną pačią didžiausią baimę, kuri man gadina gyvenimą. Maždaug priež 3 metus, aš su draugais pažiūrėjau "Pagiežą". { Tai yra didžiausia mano gyvenimo klaida } Nuo tada viskas ir prasidėjo, dabar visus tuos metus aš be galo bijau tos mergos su juodais plaukais. Ir ta baimė nei pradingsta, nei mažėja. Man ji VISUR, visur ji mane seka, vejasi. . . O ta baimė tokia žiauri, pvz.: sėdi namie viena, vakare prie kompo ir atrodo kad ji kraujuota žliaužia iš kito kambario, nors imk, ir šok pro langą.
Į dieną aš ją prisimenu 50 kartų, jeigu ne daugiau. Dabar nusprendžiau apsilankyt pas psichologą, net nebežinau kaip toliau gyvent.
Būtų įdomu ar yra tokių žmonių, kurie turi tokią pačią baimę. . .
Nu man kartais būna sėdžiu vienas, teliką ar prie pc sėdžiu ir rodos, kad tuoj kas nors kruvinas laiptais užlips, ar išlys pro langą, bet pasakau atsikniskit fantazijos ir nusiraminu  nes žinau jog tai visa tik kvaila fantazija
-

Hanami.
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,504.62 Lt
» 2009 Lie 22, 16:58
Aš irgi pasakau, bet tai nepadeda. :dry:
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Lie 22, 23:31
ojj,daug ko bijau labiausiai siaubo filmų ,tamsos,baugių garsų,bažnyčių naktį 
-

Rain girl
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 16,652.38 Lt
» 2009 Lie 23, 10:16
Bijau nežinios... Kai lauki ir nežinai, kas bus. Siaubingas jausmas.
-

Sulamitaa(Teta wysne)
- Įsijaučiantis
-
- 2,008.26 Lt
» 2009 Lie 24, 16:49
Na as tai bijau ,kai kartais atrodo , kad pro mano langa praskris ateiviai
Arba bijociau jei nakti reiketu miegoti kur nor lb arti prie kapiniu ,nes galvociau , kad tuoj kokia dvasia pasirodys ...  O kartais is to tik pasijuokiu  Na ,o kokiu nors voru ,driezu tikrai nebijau ,galiu net paimti i rankas 
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Lie 24, 17:26
Sulamitaa(Teta wysne) rašė:Na as tai bijau ,kai kartais atrodo , kad pro mano langa praskris ateiviai Arba bijociau jei nakti reiketu miegoti kur nor lb arti prie kapiniu ,nes galvociau , kad tuoj kokia dvasia pasirodys ...  O kartais is to tik pasijuokiu  Na ,o kokiu nors voru ,driezu tikrai nebijau ,galiu net paimti i rankas 
oh,aš irgi panašiai dažnai galvoju 
-
super girls
- Apšilinėjantis
-
- Šiauliai
- 572.08 Lt
» 2009 Lie 25, 14:31
Aš irgi pritariu 
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2009 Lie 25, 14:46
bijau kapnių gėlių kvapo. Tų lelijų... brr.. 
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Lie 25, 15:59
bebop rašė:bijau kapnių gėlių kvapo. Tų lelijų... brr.. 
fuu,..o jos tikrai smirda...kažkada mamai su gimtadieniu draugė jų padovanojo...tai mes vos nepadvėsėm nuo to kvapo..teko nešt jas į antrą aukštą
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|