Įvairūs Studijos, mokykla

Ar reikėtų atgaivinti mokyklų diskotekas?

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 10:14

Pas mus vyksta diskotekos ir aš einu į jas... ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Spring*

Dalyvis

Kaunas

7,979.04 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 10:16

Aš labai norėčiau, kad jos 'atgytų'.
anksčiau, kai dar buvo, tai buvo labai linksma.
man manau linksmiau būtų penktadienio vakarais eiti į mokyklos diskoteką, nei kur nors kitur.

Vartotojo avataras

BriGy

Patyręs forumietis

Vilnius

14,792.97 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 10:16

Pas mus būdavo, gan normalios ir normaliai žmonių būdavo .Bet vieną kartą, neįleido žmonių iš kitos shūūlės. Tai po to viskas baigėsi kd buvo išdaužyti ir iššaudyti langai . Dabar nebevyksta.

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 10:20

Man tas pats jos vyksta ar ne,yra kitų vietų pašokti. :)

Vartotojo avataras

Delilah

Įsijaučiantis

1,846.80 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 10:22

O pas mus vyksta ir man labai patinka. Na ne kiekvieną penktadienį, bet kartą į mėnesį - padaro. Pašoki, pabūni su klasiokais ir kitais mokiniais, paprikolini. Aišku, būna budintys ir žiūri, kad kas neprisigertų, nesusimuštų. Būna visko, bet daugumoj viskas tvarkingai :up:

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 11:34

Randu su kuo as pasibut ir pasisokt,nereikia nei tu mokyklos diskoteku,vistiek niekad neturiu laiko i tokias nueit :roll:

Vartotojo avataras

Rain girl

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

16,652.38 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 12:07

Žinoma! Juk tada pamatai, kaip visi tavo pažįstami žmonės taškosi. :D

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 15:28

Mano mokykloje uždraudė po to, kai daug moksleivių prisigėrė, tačiau tada buvo pakviestas specialus DJ tam vakarėliui ir buvo pririnkta apsauginių, kad nesimuštų ir panašiai.

Manau reiktų atgaivinti, tačiau sustiprinti apsauga nuo muštynių ir alkoholio vartojimo.

Vartotojo avataras

THa KeinuX

Forumo gyventojas

Sun-City

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 15:34

Mano mokykloje diskotekos vyksta, DJ būna iš Gimnazijos, ar mūsų mokyklos, bet ir tai naujų nepriima. Kiekvieną diskoteką lydi apsauginiai (Prižiūri), jei kas ne taip kviečia pavaduotoją su alcotesteriu ir tu privalai į jį papūst, jei ne tai tave išveš su mentais, o jei ką įpūsi tai vėl pas pats.

Šiaip pas mus mokykloje per diskotekas būna lazerių šou, dūmų fiesta :D Bei itin gera muzika, kurią gali parinkti pagal tavo norus :)

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 15:40

THa KeinuX rašė:Mano mokykloje diskotekos vyksta, DJ būna iš Gimnazijos, ar mūsų mokyklos, bet ir tai naujų nepriima. Kiekvieną diskoteką lydi apsauginiai (Prižiūri), jei kas ne taip kviečia pavaduotoją su alcotesteriu ir tu privalai į jį papūst, jei ne tai tave išveš su mentais, o jei ką įpūsi tai vėl pas pats.

Šiaip pas mus mokykloje per diskotekas būna lazerių šou, dūmų fiesta :D Bei itin gera muzika, kurią gali parinkti pagal tavo norus :)

o,pas jus fainiai visai tada :] kad pas mus taip būtų .. :] pas mus geriausiu atveju užleistų spėju kokios lady gagos dainu :whata:

Vartotojo avataras

THa KeinuX

Forumo gyventojas

Sun-City

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 15:45

Pas mus pagrindas Remix, Hard Style, Qlimax, Electro ir t.t.

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 15:53

Aistė rašė:Man tas pats jos vyksta ar ne,yra kitų vietų pašokti. :)

Gerai kai gyveni dideliam mieste... O kai gyveni mažam miestely, tai mokyklos diskoteka vienintelė vieta kur gali normaliai pašokti... Nebent gali eiti į tūsus, kur visi prigėrę, apsirūkę sėdi, laižos ir pnš... :dry:

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 15:54

Nu tai va, jeigu žmonės ruošia normalias tas diskotekas mokyklose, tai nieko prieš. Smagu gi jaunimui. ;) Nors jei kalbėsiu apie save, tai.. ką žn. šokt tarp nepažįstamųjų mielesnis variantas.

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 15:57

Pas mus diskotekos visad vyksta, tik gaila dazniausiai negaliu eiti, nes man būreliai būna, tačiau kai galiu visad einu, man patinka, linksma būna :D

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 16:01

MMmakaronas* rašė:o,pas jus fainiai visai tada :] kad pas mus taip būtų .. :] pas mus geriausiu atveju užleistų spėju kokios lady gagos dainu :whata:

Jei yra DJ normalus, jie niekada neleistų tokių kaip Lady Gaga dainų, jis pats savo Remix'us grotų.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių