Įvairūs Mistika

2012 m. Saulė atakuos Žemę

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 09, 15:24

aš norių susilaukt vaikų, nusipirkt geerą mašiną ir padaryt su ja avariją, kurioje nkentėtų daug žmonių.
(juokauju :lol: :lol: )

--------------------------------------

Care

Lankytojas

44.82 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 21:44

Ši tema privertė mane prisiregistruoti. Iš dalies įdomi diskusija, tačiau nemažai komentarų pasibaigia trumpu bei kvailu faktu (dažniausiai nedaskaitytu straipsniu). Ką norėjau pasakyti, tai jog daugelis prisiskaitę įvairių pasaulio pabaigų hipotezių puola jas skleisti ir dėti vieną ant kitos. Primena sugedusį telefoną. O tai tikrai erzina, kai nieko nesuprantantis ar kur ką pamatęs, lekia įrodinėti savo tiesos.

Iš tiesų kas atrodo realiausiai, tai saulės aktyvumo bėdos, bet čia kaip pažiūrėsi. Vieni tiki mokslu, kiti religija, treti bando tai sutalpinti į vienus rėmus. Tikiu pats, jog egzistuoja kažkas daugiau, nei mes suvokiame, suprantame, bet tai nereiškia jog nuo pasaulio pabaigos (kad ir kada ji bebus) mus išgelbės ateiviai ar "Dievo ranka".

Dėl Majų kalendoriaus, taip, jis nepranašauja jokios pasaulio pabaigos. Kodėl taip drąsiai teigiu? Todėl, kad tie kurie studijuoja jų kultūra, neaptiko nieko, kas teigtų artėjančią pasaulio pabaigą ir to tiesiogiai neteigia. Tai kad baigiasi kalendorius šia data, nereiškia jog ji bus paskutinė. Tiesiog ateina naujas ciklas. O kaip jį supras ir interpretuos - priklauso nuo pačio žmogaus mąstymo, būdo ir suvokimo į visą tai.

Tai, jog pasaulio pabaiga bus - akivaizdus faktas. Saulė amžinai nešvies, nes kas turi pradžią turi ir savo pabaigą. O tai yra be galo aktuali tema visame pasaulyje. Ir neblogas būdas pasipelnyti pinigų.

Kaip ir minėjau, įdomiausia ir realiausia teorija - tai saulės aktyvumas. Kurio metu sutriks elektroniniai prietaisai, žmogaus bio laukai (o tai akivaizdu, jog jį veikia įvairūs dalykai, pavyzdžiui kaip Mėnulio fazės (juk net ir potvyniai su atoslugiais nuo to priklauso)), nenukrypstant, gali padidėti ir žmonių agresija (kas ir baisiausia) neduok Dieve sulaukti trečiojo pasaulinio karo... Pasaulio pabaigą, interpretuojant kaip duobę, išsikasėmė ir patys. Lėktūvų skrydžiai, miškų kirtimas - visa tai lemia klimato kaitą, galbūt tai ir bus toji pabaiga? Tuomet neprireiks ten visokių planetų X ar kitų paistalų.

Domintis šia tema siūlau paskaityti be galo įdomią diskusiją. Diskusijos nuoroda. Labai įdomiai vienas asmuo ten išdėstė savo nuomonę apie aukštesnį suvokimą, lygindamas žmogų su šunimi. Paskaitykite - verta.

Apibendrinant: žmogus tikės tuo, kuom nori tikėti. Straipsniai ir visa kita gali tik praplėsti jo suvokimo lygį, tačiau jis neapsisuks 180 laipsnių ir nemąstys priešiškai. Vieni tiki daugiau mokslu nei religija, kiti atvirkščiai. Geriausias būdas yra surasti kompromisą, juk mes gyvename Žemėje. Jei norime žvelgti į kažką aukščiau, privalome tai daryti vieningai. Mes tikrai nesužinosime apie pranašaujamus "Aukso amžius" ir visą kitą, jei taip ir toliau stengsimes išrėžti akį kaimynui.

Vartotojo avataras

sofa

Aktyvus dalyvis

9,494.62 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 23:15

Man mistikos skyrelis pakelia nuotaiką :D
Visokie dvar majai pabaigos kelia šypsena veide :D
Man baisiau yra kad kaimynas nepagautu kad...
Kada bloga nuotaika būna visada užeinu į mistiką...Nereik nei humoro skyrelio :d ... šiaip man patinka mistikos skyrelis, nes ten įdomių skaitalų yra :D ...
Reiktu dar apie diedą andzelma įdėti...Kaip jos dukra pelene ikrito į šikano skylę kada moliūgas pavirto tuoletu :D ...
Jai kam įdomu nueikit į google ir parašykit pelenės įstoryją... Nenoriu konors reklamuot...

Care

Lankytojas

44.82 Lt

Standartinė » 2009 Bir 25, 11:39

sofa rašė:Man mistikos skyrelis pakelia nuotaiką :D
Visokie dvar majai pabaigos kelia šypsena veide :D
Man baisiau yra kad kaimynas nepagautu kad...
Kada bloga nuotaika būna visada užeinu į mistiką...Nereik nei humoro skyrelio :d ... šiaip man patinka mistikos skyrelis, nes ten įdomių skaitalų yra :D ...
Reiktu dar apie diedą andzelma įdėti...Kaip jos dukra pelene ikrito į šikano skylę kada moliūgas pavirto tuoletu :D ...
Jai kam įdomu nueikit į google ir parašykit pelenės įstoryją... Nenoriu konors reklamuot...

Tavo amžius dar pateisina tavo komentarus... Nejau esi vienas iš tų, kur nesvarbu ką, bet svarbu tauškti? Gal verčiau pasilaikyk sau savo niekam tikusius ir nevietoj papiltus sakinius.

Paieškok skyrelio vaikams.

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 12:13

Paremta filmu. Neseniai rodė per TV3
tik nepamenu kada, gal prieš mėnesį kokį.
:roll:

Care

Lankytojas

44.82 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 16:16

gintares5 rašė:Paremta filmu. Neseniai rodė per TV3
tik nepamenu kada, gal prieš mėnesį kokį.
:roll:

Gal greičiau filmas paremtas šiais faktais ir hipotezėm, nei atvirkščiai?:)

Vartotojo avataras

Rugiliūkštė

Aktyvus dalyvis

Rūdiškės

5,328.94 Lt

Standartinė » 2009 Lie 02, 18:17

vaidile-pu rašė:bla bla bla.
nusibodo tie 2012...
kodėl visą gyvenimą žmonėms taip rūpi ateitis?
kodėl jie dėl jos taip sielojasi ir mąsto?
juk be to gyventi būtų daug lengviau...
kas bus, tas.

Tai jau jo.

Vartotojo avataras

DoMyyy

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,672.72 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 13:17

As tikiu kad pasaulio pabaiga bus. Bet tikrai ne 2012... ;)
Net jai logiskai pagalvojus, kiek kartu sake ir rase kad bus ta pasaulio pabaiga. :roll:
2000, 2006 06 06... Taigi tikrai nematau jokio reikalo nervintis del 2012 metu. :D
be to man 2012 metu skaiciai labai patinka ; DD :play:

FlyGirl

Įsijaučiantis

1,712.68 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 17:48

Po tokių pranašysčių , net nenoriu , kad ateitų 2012 metai :DDD

Nes tiek visko primąstyta, tai , kad ką žinau...

Vartotojo avataras

Shyma

Dalyvis

Šiauliai

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 19:37

O aš pastebėjau, kad pasaulio pabaigą pranašauja kas 4 metus : D
Tai 2004 sakė... vėliau 2008, o dabar ir 2012 :roll:
(nu sorry, jei klystu, gal ne tais metais, bet man taip pasirodė) ;D

Vartotojo avataras

Agotae

Dalyvis

Klaipėda

2,680.32 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:57

Yra labai daug spejimu apie tai kada bus pasaulio pabaiga :|

Vartotojo avataras

Beatusikas

Įsijaučiantis

Vinius

2,212.74 Lt

Standartinė » 2009 Lie 14, 15:05

Si pranasyste ne tik faktas bet ir tikrove, nes tai buvo istirta visais imanomais tyrimais, ypac astronominiais :cry: cia jau tikrai tiesa,deje ...

Vartotojo avataras

paulliuz

Dalyvis

Kėdainiai

8,654.08 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 07:34

Jau isgyvenom 2000 metus. :D ten ir buvo visokiu Nostradamo pranasysciu apie pabaigas. Po 2012 sakys kad 2130 tai tikrai visai planetai galas :D

Vartotojo avataras

DopeBoiFresh

Aktyvus dalyvis

Šilutė

15,223.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 08:00

nu jo, tuoj tikriausiai kariausim zvaigzdiu karus :lol:

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Lie 29, 17:13

Aš jau vaikystėje traumą gavau, kai per Gustavo enciklopediją (čia tokia laida buvo per LTV, gal ir dabar eina) pasakė, jog 2002 metais bus pasaulio pabaiga (nu nieko sau, vaikams tokius dalykus pasakot) Na ir aš tada sau vietos neradau. Vis verkiau, kaip bus gaila atsisveikint su tėvais, artimais, šuniu ir t.t. Žiauriai bijojau, miegot negalėjau. Labai į širdį paėmiau, aprimau po kokių kelių mėnesių nuo laidos. Didelis ačiū, puskei Vaidai, kuri mane visada guodė. ;) Tai jau po to šiti bajeriai nebeįdomūs.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių