Įsimintinos citatos iš filmųVa dar frazė iš Saulėlydžio:
Kokia kvaila avelė.Koks nesveikas mazochistinis liūtas. ---------------------------------------------- Na o aš pajuokavimui buvau perdarius šia frazę: Kokia žiauri avelė,ir koks įžeistas liūtas. (avelė buvau aš,o liūtas buvo mano pažįstamas) ![]() Dėl trijų dalykų aš buvau
visiškai tikra. Pirmas - Edwardas buvo vampyras. Antras - viena jo dalis, aš dar nežinojau, kokia stipri ji buvo, troško mano kraujo. Ir trečia... Aš buvau besąlygiškai ir negrįžtamai jį įsimylėjusi. Bella Swan. Man tu esi kaip demonas, pakilęs tiesiai iš mano asmeninio pragaro, kad mane pražudytų. Edwardas Cullenas. Twilight <333* Iš "Žaliosios mylios" : "Pavargau blaškytis po pasaulį vienišas, kaip žvirblis lietuje. Pavargau neturėti draugo su kuriuo galėčiau pasikalbėti apie tai kur mes einame ir kodėl. Labiausiai pavargau nuo žmonių žiaurumo. Pavargau nuo skausmo, kurį jaučiu ir girdžiu kasdien. Jo per daug." Tiesiog gražūs man šie žodžiai.
"Bromas: Geriau prašyti atleidimo, nei leidimo"
"Eragonas: Kodėl čia? Bromas: Nes aš taip norėjau."
"Bromas: Viena dalis drąsos, o trys - kvailysčių." "Bromas: Esmė yra žodis. Mokėsi žodį, įvaldysi esmę." "Eragonas: Tu man reikalingas. Bromas: Ne, Eragornai, tai man visą laiką reikėjo tavęs. Tu man sugrąžinai gyvenimą. Saugok Safirą. Netekęs jos suprasi kad nėra prasmės gyventi." (filmas "Eragonas") "Aš nežinau daug apie jūrą, bet žinau, kad ji reikalinga mūsų keliuose. Ir dar žinau, kad gyvenime nebūtina būti stipriam. Svarbu jaustis stipriai. Išsimatuoti bent kartą... Rasti save bent kartą sename žmoguje, kuris susidūrė su aklu, kurčiu akmeniu. Vienišas, be jokios pagalbos..." [iš filmo "Into The Wild"] (šiaip atrodo padrikos mintys, bet filme jos skambėjo labai įtikinamai, netgi nostalgiškai).
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |