Įvairūs Straipsniukai

Straipsniai

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 22:50

O man kaip tik įdomu apie neeilinius gyvūnus kaip katė su dviem uodegom. o tėl tų trauzų tai gi reikia visuomenei žinot kas išrasta. tai tada duokit pavyzdžių kokie straipsniai jūsų galva yra verti būti įdėtiems į šį forumą?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 22:51

Pukuse rašė:O man kaip tik įdomu apie neeilinius gyvūnus kaip katė su dviem uodegom. o tėl tų trauzų tai gi reikia visuomenei žinot kas išrasta. tai tada duokit pavyzdžių kokie straipsniai jūsų galva yra verti būti įdėtiems į šį forumą?

apie Lady GaGa's (rofl) Nu ok,juokaju.:D

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 22:55

As turejau omeny, ka Kornė pasake. Kad 98 procentai forumiečių turi one.lt anketas, ir pasiskaito tuos pletkus. Tai kam deti? Uzsiklijavo spenelius. Komentarai: Ziauru; kai durne ir t.t. Nu ner ka komentuot. Arba galima padaryti viena tema tokioms nesamonems.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 22:56

Na perskaitęs straipsnį apie katę su dviem uodegom, tikrai protingesnis netapsi. Ir komentarai po tokių straipsnių būna vienodi: "vargšė katė", "siaubas", "gaila katytės"...
O gero straipsnio pavyzdys manau gali būti čia:
http://linksmas.net/saules-zala-sveikatai-t29934.html

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 22:57

baniuka rašo:
apie Lady GaGa's (rofl) Nu ok,juokaju.

Nu kad tokie straipsniai kaip buvo apie Lady GaGa įkeltas ar kaip Lady GaGa pagauta be makiažo tai tikrai nesąmonės. :cry:
Bet juk ir apie tuos saulės spindulius kažko labai daug nepakomentusi, beje tokių normalių straipsnių tikrai tiktai vienas kitas. bet man tai buvo įdomu pvz pasiskaityti apie M.J., nes laikraščiuose neskaitydavau, tai nieko ir nežinojau apie jį... :roll:

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 11:11

Apie MJ galima straipsnius kelti ne vien iš Alfos. Maždaug, ateini į One.lt, pažiūri alfos reklamą. Žiū, geras straipsnis apie top 10 vytų madas ir atneši į forumą...

Ignas M.

Savininkas

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 14:24

Viskas gerai su ta alfa, aš pats ten nesilankau ir man įdomu pasiskaityk viską, ką įkelia į straipsniukus.

Tik nereiktų visokių straipsniukų iš bulvarinės spaudos - kokia įžymybė ką padarė.

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 14:45

Esmė tame, kad daug įdomesnių straipsnių ne vien alfoi yra.

Vartotojo avataras

Šelė

Forumo gyventojas

Panevėžys

12,419.75 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 11:30

Man atrodo, kad turėtume dėti tokius straipsnius, kurie mums patiems įdomus. Nesvarbu ar iš alfos ar iš delfi ar iš dar kur nors. Nemanau, kad įdomu yra bulvarinė spauda, nebent koks nors tikrai labai įdomus arba kažkoks kitoks įvykis.
O apie katinus su dviem uodegom straipsniai, kelia tik gailestį.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 13:29

Reikia dėti tokius straipsnius kurie būtų diskutuotini. O ne tokius kur komentarai būtų "žiauru, wow, jėga, apgailėtina" ir pan..

Vartotojo avataras

Slyva

Forumo gyventojas

Kaunas

5,149.63 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 14, 01:04

prasau ir nedekit tokiu straipsniu kur belenkiek teksto...gi akys gadinasi...geriau patys perskaitykit pries idedami ir isrinkit ta kas tikrai idomu...plius foto ikelkit tada idomiau ir skaityt :lol:

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias