Man patinka kai būna vakarinis makiažas ir lūpos ryškiai raudonos. Aišku pati to nedarau, bet gražu žiūrėti kaip eina ekstravagantiška dama su ryškiomis raudonomis lūpomis.
Lūpų dažaiAš tai pati nesidažau, nes sau esu negraži tada.
Man patinka kai būna vakarinis makiažas ir lūpos ryškiai raudonos. Aišku pati to nedarau, bet gražu žiūrėti kaip eina ekstravagantiška dama su ryškiomis raudonomis lūpomis. --------------------------------------
Man irgi tas pats. Ką be darytum aš baisi sau,matyt tokia ir esu.:] Oj mano silpnybė lupų dažams , bet dar daugiau blizgesiam. Turiu Oriflame toki violetiniai rūžavą, Pharm vazeliną, Maybelin Watershine Gloss permatomą ir rūžavą, Nivea blizgutinį, Loreal 6h labai blizgų rudai rūžavą, Lumene ryškiai ir švelniai rūžavus ir permatomą. Vnž sunku man atsilaikyt pamačius gražų blizgį
DTuriu, keletą "valgomų" lūpų blizgių... Na jų valgyti nepatartina, juk chemija, bet ir jie ir nekenkia
D. Pusseserė iš Australijos parvežė. Bet labai retai juos naudoju... nebent kai kur reikia pasipuošti . Ir tai man atrodo iš karto lūpas nuvalgau, nes nepakeliu žemuogių skonio ir kvapo ant lūpų.
Lūpų dažų taip pat nenaudoju (mano lūpos ir taip keistai raudonos (visada)). Rudenį, žiemą ir pavasario pradžioje neišsiverčiu, be nivėjos vazelinų. Kartais nusiperku rožinį, jis suteikia truputį rausvesnį atspalvį. Vasarą, kai lūpo išsausėja, naudoju medetkų vazeliną (šlykštynė, bet užtenka vieną kartą pasitepti.) Žiemą jo nenaudoju, nes man tuo metu patinka tepliotis vazelinu... Eglė neturi ką veikti, traukia vazeliną ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |