Kaip elgtis per pamokas
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
2.Paprašykite mokytojos,kad leistų išeiti.Kai ji leis,sėdėkite vietoje ir niekur neikite.Po kelių minučių vėl paprašykite išeiti.Sėdėkite vietoje ir t.t.
Mūsų matiekos mokytoja kogero truputį susinervintų. Inai visada aprėkia, ir kai vaikas klausia ką jis padarė, mokytoja sako o ką tu man dar nori padaryt. ir taip pastoviai, jau nervina net.
Lietuvių kalba 1.Rašykite pieštuku,o pabraukite parkeriu.Rašyti taip pat tiks avietinės arba salotinės spalvos rašiklis. Su lietuvių mokytoja irgi geriau jau nejuokaut. inai kažkada klasiokui kuolą parašė už tai kad n.d. padarė juodu rašalu. ir šiaip jei vėluoji į pamoką tada užsirakina ir visą pamoką neįsileidžia. 4.Dėstykite savo mintis žargonu. Kažkada juokavo, kad jei vaikas kai pasakytų ''nu'' įmestų jai į dėžutę 2 centus, inai taptų milijoniere, sakydavo, kad investuot kur nors reiks
1.Paklauskite mokytojos iš kur atsiranda vaikai. Šiais metais buvo tokia tema. ir ne tik, jei suprantat apie ką aš. beveik visiem labai patiko tas skyrius, net bernai iš pamokų nebėgo.
O šiaip neblogi tokie. bet man bandyt būtų beviltiška, kai tokios mokytojos ![]()
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Humoras ‹ Juokingi tekstai |

![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)