Diskusijos Grožis ir sveikata

Grožis. Kas tai?

Vartotojo avataras

Red_lollipop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

12,696.72 Lt

Standartinė » 2009 Bir 13, 21:20

Sveiki, kolegos. Atleiskit, jeigu kažkokia panaši ar visiškai ta pati tema jau yra. Kaip Jūs suprantate grožį? Kalbu apie vidinį ir išorinį. Man tiesiog yra kvaila, kai žmonės mato vien išorę.. Pumą batukus, Zara švarkelį. Juk, mano nuomonę, vidinis ir išorinis grožis užpildo vienas kitą. Man visiškai nesvarbu iš kur yra pirkti žmogaus drabužiai. Tiesiog pats žmogus turi jaustis gerai. Svarbu, kad viduje žmogus būtų šiltas, malonus. O prie to kuris rengiasi naujaisiais skudurais iš geriausių parduotuvių, bet yra šaltas, atstumiantis net nesinorės prieiti. Na, o jeigu vis delto norite sužinoti mano nuomonę apie drabužius, tai man gražu originalumas. Savo darytų papuošalų nepamatysi "ant" nieko kito, dekoruotų megztukų taip pat. Ką manote Jūs? Ar pritariate mano nuomonei, o gal visiškai jai prieštaraujate? Prašau argumentuoti savo atsakymus. : )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2009 Bir 13, 21:49

zara nėra gera parduotuvė!

Vartotojo avataras

Red_lollipop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

12,696.72 Lt

Standartinė » 2009 Bir 13, 21:52

nežinau, gali būti.

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Bir 13, 21:52

Man rodos visi žinome kas yra gražūs žmonės,aišku pirmiausia tie kurie gražūs išore :roll: Ir nesakykit,kad taip nėra,nes visad pirmiausia žiūrima į išvaizdą.. Ir nebūtinai tas žmogus turi būt apsirengęs madingais drabužiais - gali būt gražus iš veido,figūros.

Vartotojo avataras

applePIE

Aktyvus dalyvis

166.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 13, 22:57

vaiva rašė:zara nėra gera parduotuvė!

Pritariu ;D
šiaip žinoma, kad pirmiausia žvilgsni krypsta į išvaizdą. Bet galiausiai parūpsta žmogaus vidaus, nes net ir gražiausia išorė nublanksta, jei žmogaus viduje nieko gero :].

Vartotojo avataras

Red_lollipop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

12,696.72 Lt

Standartinė » 2009 Bir 13, 23:28

ar mes čia apie zarą kalbam? :}
nesikabinėkit, man tiesiog buvo įdomu sužinoti jūsu nuomonę apie grožį.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 10:26

Dž. supratimu,vidinis grožis yra pirmoj vietoj,ir koks jis yra?Na kai žmogus būna nuoširdus,mielas,turi daugiau teigiamų,nei neigiamų savybių ir pan.
O tik paskui eina išorinis grožis,kuris mano suvokimus yra tiesiog dailus veidas,plaukai,rankos.
Vat.

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 12:36

Dž. rašė:Dž. supratimu,vidinis grožis yra pirmoj vietoj,ir koks jis yra?Na kai žmogus būna nuoširdus,mielas,turi daugiau teigiamų,nei neigiamų savybių ir pan.
O tik paskui eina išorinis grožis,kuris mano suvokimus yra tiesiog dailus veidas,plaukai,rankos.
Vat.

Aš ir taip suprantu grožį. vis dėlto vidinis grožis yra pirmiau nei išorinis.

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 20:14

Vidinis grožis - svarbiausia,bet pirmas žvilgsnis į įšorę.. :roll:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 20:44

Jei visi teigsime kad išorė yra nieko verta, būsime tikrai neteisūs. Aš manau kad išorė yra pakankamai svarbi, tačiau ne tiek kiek vidinis grožis. Juk nebūtų smagu, kad praeidama gatve su savo vieninteliu ar vienintele visi į jį/ją atsisuktų ir šnibždėtųsi koks jis mutantas. :D . tačiau jeigu meilė būtų ne šeipsau, tada gal ir dėmesio nekreiptum į aplinkinių žvilgsnius... na nežinau, tai yra mano nuomonė. ir be išorinio grožio būtų sunkoka susirasti antrąją pusę. jei žmogus esi gražus ir vidumi, ir išore, tada daug lengviau. jei nesi išvaizdus, bus sunkoka susibendrauti, kad atskleistum vidinį grožį, o jei neturėsi vidinio grožio, kiti prie tavęs lips kaip musės, bet to vienintelio nesusirasi dėl bendravimo ar kitų vidinių savybių. o apranga man yra pakankamai svarbi. bet apranga, bet ne firmos. Pavyzdžiui man nepatinka forsai ar dar kokie, tačiau ar rūbas pirktas iš mosaic ar iš turgaus man neturi reikšmės. :roll:

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 22:25

Tai kas privečia tą dalyką stuksėti krūtinėj šiek tiek garsiau, kvėpuoti giliau..

Vartotojo avataras

Death Voice

Patyręs forumietis

Panevėžys

8,943.54 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 22:35

Aš tai net nežinau kas ta "zara" :D O šiaip tai jo. Gražių žmonių būna trys grupės: gražūs išore, gražūs vidum ir gražūs vidum bei išore. O šiaip visisškai nesvarbu kokia rūbų firma ar kas ten. Jei žmogus negražus jo jokiais rūbais nepagražinsi...

Vartotojo avataras

BaltaKate

Dalyvis

6,407.32 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 23:07

Išorinis grožis be vidinio - neko vertas. Juk ne su etikete, ne su kažkokiu ZAROS ar pan. švarkeliu bendrauji, o su žmogum. Tai mano nuomone, svarbu vidinis grožis. Vistiek išorinis grožis tik laikinas ;}

Vartotojo avataras

Death Voice

Patyręs forumietis

Panevėžys

8,943.54 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 23:13

Bet jeigu žmogus toks į kokį baisu pasižiūrėt...

Vartotojo avataras

BaltaKate

Dalyvis

6,407.32 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 23:15

Na man dar neteko tokių sutikt. Visi mes savotiškai gražūs. Anyway, juk visų ir supratimas apie grožį skiriasi ;)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias