as irgi parsisiunciau, bet man kazkodel nepaleidzia. isirasiau, viskas ok, bet kai noriu pasileist ismeta lentele: Unable to start game. Device 0 cannot run this title. Your video card does not appear to support at least Shader Model 2 . Please upgrade your card...
Ir as nesuprantu ka daryt. Gal kam irgi ismeta sita lentele ir zino ka daryt?
The Sims 3Tavo kompo vaizdo plokštė per prasta. Man jau kazkaip atsibodo skaityti ''kaip instaliuoti'' ar dar ka nes gi as tai kazkaip isiinstaliavau kti irgi kazkaip nors kekvienas negime mokytas mes galim reiskias ir jus tik reikia netingeti ir paieskoti jeigu taip nori to zaidimo. Kalbu neapie tuos zmones kurie parase siame puslapyje, bet aplamai. Reikia tik zinoti 3 pagrindus 1 Iso failas kuris yra pats diskas ji reikia suinstaliuoti naudojant deamon tools 2 keygan kuris sugeneruoja zaidimo serial numeri ir 3 crack kuri reikia irasyti i program files/ea games (lygtais)/the sims 3/ game/ bin ir viskas jau gali zaisti. Ai nors cia jau daug kas aiskino. Nu nesvarbu. O siaip apie zaidima: dabar kompe turiu ir sims2 ir 3 bet manau, kad trinsiu 2 nes tuoj lyktais pasirodys sims 3 papildymas ir kiti daoktai atsiras, o as taip nekantrauju nes man naujasis sims3 zaidimas lb patinka.
Na va,parsisiunte,susiinstaliavau, ir jau visa diena zaidizu. Deje, galiu pasakyti kad mane nuvyle grafika. Ji tikrai nera geresne. O ir valgymas sudetingesnis. Jei kam nors reikes pagalbos - kreipkites
o jei praso instaliacijos kodo, tai va jis : H2AA-MPKW-NTYM-PNTF-QRLD p.s. netingekit ir paskaitykit foruma, ne bereikalo cia zmones raso. ![]() Manau jau reikia tokiems deti ignora. Pamatys, kad ant lektutes informacijos vel ir vel nepadeda patys prades ieskotis. Nes nu kiek galima buvau gal du postais aukciau paraisusi ir vel klausia.
P.S nieko as tame valgyme sudetingo nematau kaiptik maau dabar legviau isgventi. Kai turejau sims 2 tai pas mane simsai mirdavi ir mirdavo tai tuo nepatenkinti tai anuo. O dabar laimingi tokie- zali lb patinka, kad galima daiktu spalvas keisti, bet dar reikes palaukti kol tu daiktu resursu atsiras.Kaip gali nepriimti? Prasisiusk u torrent (as asmeniskai visus tirrentus atidarineju su internet explorer) tada paspaudi ant torrento nuorodos paskui isoka lentele paspaudi save isaugai, lentele pranyksta vel paspaudi nuoroda ir tada open pasirenki u torennt programa ir spaudi ok viskas.
Aš tai noriu paklaust tų, kurie parsisiuntę, tokio klausimo neradau per visus puslapius;D
ar skiriasi žaidimo kokybė nuo pirktinio ir nupiratinto žaidimo? nes man vienas žmogus sakė, kad labai bug'ina piratinti simsai šiaip įsi'install'inau aš tą žaidimą kątik gan sėkmingai. Jei kam kyla klausimų dėl instaliacijos, rašykit man privačiai, bandysiu padėt ![]() ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

as pradejau siustis, tikekimes viskas pavyks puikiai ir susiinstalins 

lb patinka, kad galima daiktu spalvas keisti, bet dar reikes palaukti kol tu daiktu resursu atsiras.