2012 m. Saulė atakuos ŽemęHmm jai neklsytu tai tas išprotejas žmogus kaip jis ten...Tos pranšystes...
Kažkokio nostredamus...20011 metais bus užkrestas šiaures pusrutulis...Tai galima sakyti kad 20012 nes jis senai gyveno... 2012 nibiru palneta Jau buvo savo vieta užsirezervavusi... Babar kazkokia saules epidemija...Nu magnetinis laukas ar koks š... Kas rytoi atsiras??? Kad hitleris prisikels naujasis 2012??? Man 2012 metai kažkokie Nu nežinau...
Turbūt kokiam žinamui mokslininkui sueis 300metu??? Ir jo garbei nori sunaikinti žeme? :) pavarei ne ne .. geresne versija turiu ... digimonai pasklis po zemes rutuli ir jiems vadovaus balbazauras .. kuris su savo uso ataka sugiriaus pasauli .. tada visi susijungs arba kitaip tariant digivimolizuosis ir iskris ieskoti kitos planetos
ne jei rimtai tai 2012 idomu metai na jau ne karta kartoju bet dar kart apasikartosiu .. pamatysim pagyvensim ![]()
Prajuokino bet ten tas balprazauras ar kaip jis ten yra is pokemonu... Bet ziuriu lietuviu kalbos tuoi internete neliks...Bet šiaip jai pasitreniruociau tai gal ir normaliai rasyciau...truputi ce ne i tema... Jo bet gerai prajuokino... Greiciau ateitu tie 2012 metai...Kazin paskui kokie metai bus pasaulio pabaigos??? Na nežinau, kaip bus taip bus, kada nors juk turės ateiti pabaiga, tačiau manau kad tai bus dar negreitai. Gyventi pasaulio pabaigos laukimu būtų tikrai nesamonė.
O pranašystės kartais ir pildosi. gal girdėjot kas nors, kai žemės drebėjimas neseniai buvo Italijoje, kažkas jau buvo išpranašavęs tai, bet niekas netikėjo, net norėjo uždaryti į kalėimą už melagingos informacijos skleidimą. bet, vis dėlto išsipildė, ir jei žmonės būtų patikėję, aukų ju būtų buvę mažiau... Žinoma aš nesakau kad jei visi tikėsimės kad bus pasaulio pabaiga bėdos bus mažiau. Tiesiog manau kad tai reikėtų laikyti kaip paklaidą, o ne išprotėjimą. Ir šiaip pasaulio pabaiga gali būti betkada. juk žinot kad visatoje yra juodosios dėmėd. jose nieko nėra, taip pat ir deguonies. tad jei ta dėmė užslinks ant žemės - babach ir nebėr givybės žemėj... Va tuom tai tikiu. Mano anglų mokytoja dalyvavo Graikijoje to pranešimo pristatyme ir sakė, kad ten pranešė, kad saulė persikraus. Tiksliai nepamenu kaip jin ten paaiškino, bet kad tiesa tai tikiu. Bet tikiuosi, kad to nebus.
Bet tai juk nereiškia, kad pasaulio pabaiga. Tiesiog prasidės viskas per naujo. Kiek galime žudyti gamtą. Jin mus dabar pamokys ![]()
Aš pvz noriu iki mirties susilaukti vaikų, todėl ir bijau.Gal kiti ko kitko labai nori. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |