Įvairūs Filmai, TV, knygos

Atgal į gamtą

Dainoryt_e0

Dalyvis

slt

5,497.10 Lt

Standartinė » 2009 Kov 21, 22:15

Paveikslėlis

22-ejų metų koledžo absolventui Kristoferiui Makandelsui prieš akis – daug žadanti ateitis. Tačiau užuot iš karto puolęs naudotis jos teikiamais privalumais, vaikinas nusprendžia leistis į nežinomybę ieškoti nuotykių. Visa tai, kas jam nutinka šioje kelionėje, pakeičia vaikino pasaulį, požiūrį, svajones...

Iš naivaus idealisto, trokštančio patirti kažką didingo, jis tampa tragiška figūra, bandančia surasti pusiausvyrą tarp žmogaus ir gamtos. Savo kelionėje Kristoferis sutinka pačių įvairiausių žmonių, atspindinčių visas Amerikos visuomenės puses. Godžiai sugeriantis visus naujus įspūdžius, vaikinas šioje kelionėje į tiesą ir laimę pamažu susikuria naują savo vidinį pasaulį.

Aktorius Seanas Pennas vėl atsisėdo į režisieriaus kėdę ir šįkart į didįjį ekraną perkėlė Jono Krakauerio to paties pavadinimo kelionių romaną, Jungtinėse Valstijose tapusį bestseleriu ir noriai skaitomą jau kelių amerikiečių kartų.

Nezinau ar sio filmo tema buvo ideta, bet man atrodo kad ne :D

Man sis filmas - labai geras ir tikrai privercia susimastyt. Filmo pabaiga labai liudna...Kaip kums? :P :prašau:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Geg 31, 14:22

Nuostabus filmas, nuostabi muzika, vaizdai, istorija...

Atrodo nieko ypatingo neįvyko: filmas prasidėjo ir pasibaigė, bet kažkodėl labai paveikė. Dar kai paaiškėjo, kad paremta tikrais faktais...

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 31, 16:43

Jau senokai atsisiunčiau, bet vis nepažiūriu, šiandien ruošiuosi žiūrėt. Aprašymas labai įdomus, o ir atsiliepimai geri.

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Geg 31, 18:32

Sudomino.Manau turėtų būti įdomus. :)

Lacrisa

Įsijaučiantis

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 31, 18:49

Filmas vienas mano mėgiamiausių. Toks gana artimas filmas, nes to vaikinuko ir mano pasaulėžiūra (bent kiek atskleista filme) gana panaši.

Vartotojo avataras

[Glo0my]

Įsijaučiantis

Vilnius

2,056.36 Lt

Standartinė » 2009 Bir 01, 00:28

Žiūrėjau jį angliškai, todėl pabodo tos 2,5h.. Nuostabūs vaizdai ir garso takelis. O pabaiga tikrai sukrečianti. tiesiog nesitikėjau. ;]

Vartotojo avataras

VerM

Patyręs forumietis

Panevėžys

121.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 18:49

Kornė rašė:Jau senokai atsisiunčiau, bet vis nepažiūriu, šiandien ruošiuosi žiūrėt. Aprašymas labai įdomus, o ir atsiliepimai geri.

Ir man taip pat,filmą senokai parsisiunčiau,o dar neperžiūrėjau.. :)

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 13:04

Filmas tikrai ilgas, mažai ten įvykių, bet vistiek kažkuo pritraukiantis, negali jo išjungt nepažiūrėjęs iki galo. Rekomenduoju gerų dramų mėgėjams.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 5 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 5 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių