Virtual FamiliesAš tai kai pasileidau žaida man rodė kad liko 60min, tada paspaudžiau kažką tokio ''activate code'' nu neatsimenu ir man išlekė interneto puslapis kažkoks ir jame buvo tie visi kodai.
Edit: o su tais vaikais tai aš pause padaru, sunešu juos abu į miegamąjį, ir metu vyrą ant moters tol kol rašo trying to make a baby.
Edit:name: coffeeman@hitzwarez.net key: 0000H1-7UEB9M-DGXP7R-KXVQXU-U12X6C Pabandyk šitą o man pvz nauju tu daiktu kuriuos reik rinkti neatsiranda atsiranda vis tie patys kuriuos jie parduoda nete surinkau 29 ir viskas neatsiranda kitu. o gal galima ka nors padaryti kad atsirastu daugiau vabzdziu arba tu popiereliu su namo atvaizdu
ir dar kaip galima zmogui surast darba nes mano 2 vaikams jau yra po 17 metu ir nz ar jie jau gali dirbti?? ir kaip tada jiems ta darba surast ir dar ka daryti kad zmones nebutu isseke
Ačiū, tiko. O kada tie vaikai gimsta ? nes aš jau suporavau juos, db laukiu.. : D O kaip sutaisyt ta fontana?Parasykit su visom smulkmenom,nes as nusipirkau ta zalia kur reik, bet tie zmones niek nedaro kad ant to daikto uzmetu,raso, kad per sunku pakelt..ir dar,pirma karta kai zaidziau ta slanga suklijavau paprastai,o dabar nusipirkau ta zalia lipnia juosta, bet tie zmones nk neremontuoja.ka daryt?
‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |