The Sims 3
Man tas pats tai reiskia, kad reikia is www.thesims3.com parsisiusti papildyma t.y. pataisyma nes kekvienas zaidimas turi kaskokiu pataisymu ir t.t ir tipo reikia apsiupgradinti zaidima. Ir ta zinute pranesa apie tai dar ten rasoma, jai gareai suprantu parsisuntes ta upgreida gausi ir kartu nauja miesta. Bet ji gali ir atskirai parsisiust. Arba taves tiesiog praso uzregistruoti toje svetaineje savo zadima. Gal padėsiu. (Bent jau man taip pat su SPORE buvo)
Atsisiunčiam crack, o jei turit, tai laikykit matomoj vietoj. Einat ten, kur įrašėt, pvz: C:\Program Files\TS3, kopijuojat cracką, čia, turėtų išmest lentutę, kažkas su overwrite, spauskit yes, ir perkraukit pc. Turėtų veikti.
man tai necrackino nes aš crack'ą kėliau ne ten...aš kėliau čia F:\Game\Bin bet iš tikrųjų reikia kelti čia C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin Aš iš www.torrent.lt atsisiunčiau, pažaidžiau ir ištryniau. Žiadimo grafika gera viskas labai gerai, tik pas mane viskas žiauriai lėtai vyko. kompas geras, windows XP Home, gal kas žinot, kodėl ir kaip tai galima būtų ištaisyt? Nu, kad simsai 3 greitai veiktų?
![]() ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

Tau vienai čia taip kaip ir sakiau dėl prastoko kompo.