man žiauriai nepatinka kraujo skonis.. Toks geležies.. Nelabai man..
Šian per biologijos kontrą prasidrėskiau pirštą,kad galėčiau rašyt reikėjo kraują truputį pasiurbt ( :DD) .. Fe..xD
Kraujo skonisTenka tenka...I liezuvi isikandu...Lupa prasikertu...Buvo gal kazkada skanus...Db fe.... Ziuriu cia visiems nosis bega
Man nuo 4 nes dar atsimenu iki 13 nu db beveik 14 man tai 3 kartus bego is noses kraujas bet tik 1 karta rimtai...4klasei kada draugui nerva uzspaudziau alkunes ir kaip jis trauke is alkuns man per nosi tai....Apsisukau ratu nukritau ant zemes ir apsidziaugiau kad 1 karta bega...Is kamulio daznai gaunu i nosi , bet nebega...Zaidem dviraciu gaudynes kaime sankryzoi kazkaip susimeciau ir kaliau i draugo priekine sake...Paskaudejo nosi daugiau nieko...Kadangi aš labai mėgstu pakramtyt lūpą iš neturėjimo ką veik arba per žioplumą įsikąst į liežuvį, tai kraujo paragaut tenka
Normalus tas jo skonis. Pasišlykštėjimo nekelia
P.S. Bijokit manęs, ateisiu ir išgersiu jūsų visų kraują! Uuuu aš kul... vampyras!!! neskaites jokiu komentaru sakau jog man siaip patinka kraujas nu aisq ne kitu bet savo kai isiduriu i pirsta ir kelia nusibrozdinu kraujas bega nusivalau su ranka ir i burna
Siaip man skanu :\ Viena karta kai bego is nosies kraujas kritiskai apie 10-20 minuciu sedejau prie kriaukles uzsivertes nosi.. O tu iltiniu ar kokiu lb astriu ir smailiu dantu neturiu Tdl nemanau kad esu issigimes vaikas ciulpiantis krauja
O gal as koks naujos kartos vampyras??.... It's a mystery ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

ir man jame ner gelezies skonio
jis skanus .. ypač a+ grupes ... gal ir keista jum pasirodys .. bet skanu kraujas...