Stephenie Meyer - Saulėlydžio sagabibliotekoj nei vienos nėra, o pirkt nesiruošiu kol kas.
Parsisiunčiau per pc, bet neturiu laiko paskaityt. Vakar naktį blakutinėjau, tai pradėjau skaityt.Per miegus perskaičiau 100psl. Šiaaaip, labai patiko. Viskas taip..tikroviška. Ypač kad dar dieną prieš pažiūrėjau filmą, tai maždaug įsivzaiduoju viską geriau.. ![]() Perskaičiau saulėlydį ir dabar baigiu skaityti jaunatį,žiauriai patiko.Bet prisimenu draugė juokės kai pasakiau kad per jaunatį verkiau kai Edvardas paliko Belą po to atėjo pati pas mane į namus truputi paskaitė tą dalį ir pati apsižliumbė...O šiaip tais liko trys skyriai jaunaties tai lauksiu kol išleis tą knygą ir nusipirksiu nes per pc tikrai nesiruošiu skaityt...
![]()
O aš neverkiau kai Ervardas Bellą paliko. Man ten taip viskas tiesmukai kažkaip.. ![]()
Birzelio 30 d . Iš Saulėlydžio sagos man labiausiai patiko Švintanti aušra , kai kur net šiurpuliukai nukratydavo skaitant O labiausiai nepatiko Jaunatis nors ir ta nebloga bet mane nervino tas Dzeikobas , nepatinka man jis. Edwardas , Bella ,Alisa ir Emetas mano mėgstamiausi veikėjai . Emetas tai kai užmeta kokį juokelį " Taigi, namas vis dar tebestovi? Aš maniau, kas judu jau būsite jį pavertę akmenų krūva. Ką jūs praeitą naktį veikėt? Kalbėjot apie politiką?"- Emmetas Cullenas - Edwardui ir Bellai .(rofl) ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai |