Zodiako ženklų savybės
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Žuvys (02.20-03.20)
1. Užjausti svarbiau nei padėti. 2. Negaliu atsisakyti stikliuko, nes be jo esu kaip žuvis be vandens. 3. Tvarką sugalvojo nuobodūs žmonės. 4. Neatidėk rytdienai to, ką galima atlikti poryt. 5. Maža ką galiu prižadėti... 6. Dirbti skubant yra tas pats kaip valgyti nekramtant. 7. Esu pasiruošęs suprasti visus, tik ne save. 8. Visi žino, kad esu užimtas, tik mažai kas žino, kuo būtent. 9. Nespauskit manęs, nes pro pirštus išslysiu kaip žuvis. 10. Plaukiu, bet nežinau, kur. Kai kas atitinka tik antra visiškai ne, o 3, 4 tip top man ![]() Nu... Ką čia apie Avinėlį pasakė?
1. Su manimi geriau nesiginčyti. Gryniausia tiesa... 2. Pirma geriau padarysiu, o jau paskui pagalvosiu. O čia irgi tiesa. 3. Ten, kur kiti stabdo, aš spaudžiu greičio pedalą. Iš kur žinot, kad taip yra???;D 4. Visuomet liksiu jaunas. Jou!;D 5. Daryk taip, kaip aš, nes geriau vistiek nepadarysi. Va va. Jūs mane pažystat :D 6. Pati sunkiausia užduotis – išklausyti savo pašnekovą iki galo. Nu jo... Bet jei pašnekovas įdomus, tai tegul kalba nors ir parą. 7. Užsispyrimas – ne yda. Taip! 8. Situaciją valdyti sunkiau nei savo emocijas. Ne. 9. Vienas avinas – gerai, dviem – jau ne pakeliui. Niet. 10. Pirmas nepuolu, tačiau įsikarščiavęs už save neatsakau. Taip! Tiesą pasakėt :D Svarstyklės.
1. Be partnerio kaip be rankų. Tiesa 2. Nekenčiu ginčytis. Netiesa, man patinka atsikalbinėti. 3. Laimėk sutikdamas. ? 4. Principingi būna tik kvailiai. Nevisada.. 5. Galiu įpainioti visus ir į bet ką. Tiesa 6. Grožis išgelbės pasaulį. Tikrai ne. 7. Viską reikia daryti pagal nuotaiką. Taip ir darau. 8. Sunkiausia – išsirinkti. Taip..taip.. 9. Ne visuomet reikia sudėlioti taškus. Nežinau.. 10. Nežinau, kokią spalvą mėgstu: baltą ar juodą.Nei vieną iš šių. Svarstyklės. - Aga
.
1. Be partnerio kaip be rankų. - Visada geriau kai šalia manęs būna tas, kuris padeda. 2. Nekenčiu ginčytis. - Nemėgstu pykčių, bet niekada nenusileidžiu. 3. Laimėk sutikdamas. - Ne visada reikia sutikti su kitais. Galbūt jie nori tau blogo. 4. Principingi būna tik kvailiai. - Dažniausiai. 5. Galiu įpainioti visus ir į bet ką. - Galbūt. 6. Grožis išgelbės pasaulį. - Ne. 7. Viską reikia daryti pagal nuotaiką. - Dažniausiai. 8. Sunkiausia – išsirinkti. - Gryna tiesaaa. 9. Ne visuomet reikia sudėlioti taškus. - Gal... Kartais. 10. Nežinau, kokią spalvą mėgstu: baltą ar juodą. - Abi mėgstu taip pat. [/b] Mergelė (08.24-09.23)
1. Kantrybe ir darbu pasiekti galima viską. 2. Kuklumas Mergelę puošia. 3. Kiekvienas gyvena sau, tačiau tarnauja kitam. 4. Tvarka būtina visur: tiek virtuvėje, tiek galvoje. 5. Įrodyk man logiškais argumentais, jog mes sukurti vienas kitam. 6. Kreivai įtvirtinta lentyna veda mane iš proto. 7. Didelėse erdvėse aš pasimetu. 8. Man sunkiai sekasi išimti iš vyšnios kauliuką. 9. Kiekvienoje Mergelėje gyvena dama. 10. Musmirei žūtbūt reikia šokti į akis, o kukliam grybui ir taip gerai. Viskas beveik tiesa išskyrus tuos kuriuos pažymėjau raudonai. ;} Avinas (03.21-04.20)
1. Su manimi geriau nesiginčyti. 2. Pirma geriau padarysiu, o jau paskui pagalvosiu. 3. Ten, kur kiti stabdo, aš spaudžiu greičio pedalą. 4. Visuomet liksiu jaunas. 5. Daryk taip, kaip aš, nes geriau vistiek nepadarysi. 6. Pati sunkiausia užduotis – išklausyti savo pašnekovą iki galo. 7. Užsispyrimas – ne yda. 8. Situaciją valdyti sunkiau nei savo emocijas. 9. Vienas avinas – gerai, dviem – jau ne pakeliui. 10. Pirmas nepuolu, tačiau įsikarščiavęs už save neatsakau. na jeigu čia tikrai atseit humoras, tai ką čia viskas priešingai parašyta negu yra? na aš tai sakyčiau kad man beveik viskas atitinka ![]()
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Humoras ‹ Juokingi tekstai |