Sveiki. Aš mokausi Palangos Senojoje Gimnazijoje. Taigi ten yra viena tokia anglų kalbos mokytoja (pavardės neminėsiu). Ketvirtadienį vykusią pamoką, ji pasakė taip {žodis į žodį}: "Mokiniai, norintys gauti pažymį, pirmadieniui išmoksta papasakoti pasirinktą tekstą". (ten tokie 3 buvo).
Tai matote, šiandieną atėjus į pamoką, mokytoja vapše, pamiršo ką sakė, sunervino juodai. JI pareiškė: "Nepradėkite man sekti pasakų. Buvo užduota ir visi privalo mokėti. Kurie nemoka papasakoti (niekas nemokėjo) skaitys ir vers, pasitenkindami maksimaliu galimu pažymiu - 8."
Ir iča dar ne pabaiga. Pas mus klasėje mokosi tokia "atsilikusi" mokinė. Tai ją pakvietė pirmiausią ir davė trumpiausią tekstuką. Na, žinoma, kadangi ji yra "atsilikusi", nieko ir nepasakė. Paskaitė kelias eilutes ir viskas. Atėjo eilė man. Man su anglų kalba nekaip. Taigi, mokytoja ne tik neleido pasirinkti teksto, bet ir įpylė 2 už tai, kad "drauskiau akis".
Prašau pakomentuoti tai, kaip vertinate tokį mokytojos elgesį. Aš tokio elgesio visiškai netoleruoju, todėl vos tik įrašė 2, susirinkau daiktus, pasakiau: "žinote ką, manau jūs mokinių gerbimo tikrai nesulauksite ir prisiminkite ką užduodate namų darbams" ir išėjau iš klasės.
Anglų kalbos mokytoja - tikras siaubas
24 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
nors mokausi tik penkerius metus pasmus anglu mokytoja 10 ka apie tai manot?klaseje neina buti....viena diena ateiname pas mokytoja per pamoka ir mokytoja sako tik tiek jusu? sakom jo .... o ji sako butu mus isleidus per pertrauka ..... o mes buvom ateja per pertrauka nu žodžiu..... o paskui vienas klasiokas sako tai isleiskit darbar .... tai ne turejo visa miela pamoka sedeti ir daryti pratybas ..... i hate pratybos.....!!!!!!
Na manau mokytoja norėjo tik pasižiūreti ar jūs stengėtės gauti papildomą pažymį, tačiau jūs nemokėjot ir mokytoja supyko. Ji norėjo jums padėti pasitaisyti pažymius, o jus atsisakėte jos pagalbos. Manau ateityje žinosite kad reikia pasistengti ir nepatingėti pasimokyti, nes tingėjimo pasekmės aiškios.
truputi trenkta ta tavo mokytoja (tegu nepyksta ji) .Pas mane panasus dalykai vyksta su technologiju mokytoja.Jeigu viena pamoka padarom koki svelnuka,ir ji sako:Parsineskit namo,ir pasilikit atsiminimui.
mes taip ir darem.Kita pamoka atejom,o mokytoja sako:Tai kur jusu darbai???Po dvejeta visiem ir baigta. As sakau:Bet tai jus mum nesaket kad atsinest ta darba.Kodel mum po dvejeta? O mokytoja mane paeme uz rankos,isvare is kabineto ir daiktus ismete... Nemanau,kad uz toks elgesys toleruojamas ![]() (Beje forumieciai,nepykit jei i pievas nusokau.Manau cia buvo tinkama vieta apie mokytojus pakalbet.... ![]()
24 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |