Įvairūs Studijos, mokykla

Mokytojų streikas

gintare =)

Dalyvis

Klaipeda

11,416.53 Lt

Standartinė » 2008 Kov 15, 18:32

Pas mus vyksta streikas..visa menesi i mokykla nereikejo..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Justle

Dalyvis

Klaipėda

6,860.45 Lt

Standartinė » 2008 Kov 15, 18:38

Nuo Kovos 3 iki vakar :D Visi mokytojai uzsikabine korteles.. "as palaikau streikuojancius mokytojus" :lol:

Vartotojo avataras

Area51

Patyręs forumietis

7,571.61 Lt

Standartinė » 2008 Kov 18, 21:38

Nestreikavo/nestreikuoja,ir tuom nepatenkintas.

Vartotojo avataras

MantuxXx

Apšilinėjantis

Vilnius

8,497.99 Lt

Standartinė » 2008 Kov 18, 23:34

Pas mus tai vestibiulyje iskabintas plakatas mes uz streikuojancius mokytojus ir su tokiom paciom kortelem viaksto.... Ir dar del to streiko mano dirikas dalyvavo laidoi Spaudos Klubas

Vartotojo avataras

PuPaUoGa

Dalyvis

11,298.29 Lt

Standartinė » 2008 Kov 19, 00:28

Mes visą kovo mėn. neisim į mokyklą.
Baisiai nepasisekė 12-tokams :roll:

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Bir 30, 17:29

man truputi gaila mokytuju kad reikejo streikuoti ,nes jie ir jos mokykloje sedejo o pinigu negavo uz streika

Vartotojo avataras

liuxx

Įsijaučiantis

Klaipeda

3,190.80 Lt

Standartinė » 2008 Lie 06, 11:18

Tai pries streikuodamos jos juk zinojo kad negaus pinigu,o vistiek streikavo.neturetu buti gaila,nes juk jos turejo pasirinkima!
Mano mokykloje streikavo beveik visi mokytojai ,o ir tie kurie nestreikavo paleido namo! :D

Chemi.

Aktyvus dalyvis

23,645.27 Lt

Standartinė » 2008 Lie 06, 11:42

Nesurpantu tų, kuriems gaila mokytojų.
Pirmiausia pradėčiau nuo to, kad reikia išanalizuoti žodį "mokytojas". Mok - šaknis, y - priesaga, toj - specialybės priesaga, as - galūnė.
Pradedant nuo šaknies - šaknis nuo žodžio "mokyti", o priesaga toj - specialybės priesaga, reiškianti specialybę, taigi, sudėus išeina žmogus, turintis mokinti.
Ką tai reiškia? Visų pirma, tai reiškia, kad žmogus turi išmokinti savo dėstomą dalyką, nes vien jau jo specialybė nusako, kad jis turi mokinti. Tai koks dar mokytojas, jei reikia samdyti korepetitorius? Tai yra ne korepetitorių, o mokytojų užduotis. Tai gal pirmiau tegu išmoko viską, o tada prašo didesnių algų?
Įdomu, kodėl nestreikuoja kokie tai valytojai - jiems nei mokyti nereikia, nei ką, tik pruviną darbą dirba, o algos - mažos.

Visi nelaimingi, tačiau visi lygūs, o mokytojams neturėtų būti vykdomos kokios tai lengvesnės sąlygos, yapč kai neišmokina.
Vienas mokytojas mūsų mokykoje yra pasakęs "Taip, visi mūsų mokyklos mokytojai streikuoja. Klausiate, kodėl aš - ne? Nes aš esu mokytojas. Aš privalau mokyti, o net pusės to, ką žinau, nesugebu išdėstyti, o to jūs nesužinosite. Kai sugebėsiu viską tinkamai išdėstyti, tada streikuosiu, akd man reikia didesnės algos.".

sabrinapsi

Lankytojas

82.06 Lt

Standartinė » 2009 Vas 25, 23:52

bet visgi pakele algas...vadinasi verta streikuot :P

Vartotojo avataras

~Dream~

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,304.21 Lt

Standartinė » 2009 Kov 29, 18:37

Gaila, kad mūsų mokykloje nestreikavo mokytojai. :(

Gal dar streikuos, nes mūsų lytų mokytoja per pamoką kažkada neseniai skundėsi dėl atlyginimo. ;D

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 29, 20:39

Kokią seną temą prikėlėt.... Na pas mus streikavo beveik visos... Jokių namų darbų neužduodavo ir pamokų nebūdavo... Tik kokias dvi pamokas nueidavom pas socialinę ir pažiūrėdavom kokį filmą arba kokį žaidimą pažaisdavom, paskui į kokią vieną pamoką nueidavom ir tiek... Seni, geri laikai :D

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 29, 23:12

monciuke95 rašė:Kokią seną temą prikėlėt.... Na pas mus streikavo beveik visos... Jokių namų darbų neužduodavo ir pamokų nebūdavo... Tik kokias dvi pamokas nueidavom pas socialinę ir pažiūrėdavom kokį filmą arba kokį žaidimą pažaisdavom, paskui į kokią vieną pamoką nueidavom ir tiek... Seni, geri laikai :D

Tai jau tikrai.... fainai buvo... galėtų dažniau pastreikuot jie... ;DD :lol:

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 30, 09:54

mūsų irgi nestreikavo.
o šiaip, kai pas mus gimnazija, tai mokytojų netrūksta,ir algos dar normalios, kaip mokytojai sakė, nes kaip girdėjau gimnazijoj daugiau moka.. 8)

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Kov 30, 15:35

Mano tai auklėtoja išprotėjus. Liepė mums pasirašyti, kad nedalyvausim streike. Vapšė. :piktas:

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 08, 16:33

*LiP GlOsS* rašė:Mano tai auklėtoja išprotėjus. Liepė mums pasirašyti, kad nedalyvausim streike. Vapšė. :piktas:

Kokiam streike? Ką čia nusišneki?
Sakė kad vasario mėnesį nedalyvautume riaušėse.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių