Miegasdazniausia miegu 8-9 valandas darbo dienom ir 10-14 valandu savaitgaliais. miegot galiu net ir visa para
viena karta esu miegojus 23valandas tik prabusdavau ir po keliu minuciu vel miegu nezinau kas tada man buvo D jei neissimiegu jauciuos labai pavargus ir man darosi silpna netgi.Na nemiegot galiu kad ir visa para,bet savo miega vistiek atsiemu Si penkatdieni ir sestadieni visiskai nemiegojau... Sekmadieni uzmigau apie 3h, atsikeliau gal 6h, pirmadieni uzmigau 3h, atsikeliau 5h, taciau miego visiskai nenoriu ir yra sunku uzmigt... Jeigu galeciau, visai nemiegociau. Anksciau taip nebuvo, net atvirksciai, visada norejau miego, bet staiga viskas pasikeite... Gal zinote kodel taip?
Šiap miegu apie 6-7 valandas kai reikia eiti į mokyklą. Savaitgalį gal 5-9 valandas
Žiauru yra kai ilgai neužmingu.. O rytais per pirmą pamoką dažniausiai miegu...... Reikia po truputį atpratint organizmą nuo tokio prasto miego. Gi nepasieksi gerų rezultatų jeigu paprastai eini miegot 2 valandą nakties, o keliesi 7valandą ryto, vieną dieną eik miegot 1 valandą, kita jau 12... Ir pnš. Be to nesveika dieną miegot, nes išsimiegi ir negali naktį užmigti...
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

viena karta esu miegojus 23valandas
piktas ,.