yra. www.gnld.com
bet kai mama savo kodus iveda tai jai lietuviskai atsivercia. siaip geriausiai kai zmogus aiskina, nes papasakoja is patirties. pavyzdziu mano tevui jau buvo link mirties. po ligonines vaiksciojo, alpdavo labai daznai, zodziu negalejo nervuotis, krito svoris, ir mama atrado tuos papildus, jis buvo kategoriskai ne pries visokius papildus, bet neturejo is ko rinktis, nes daktarai nepadejo, ir ka, naudojo reguliariai tuos papildus ir po keliu menesiu, kaip ir rase, atsigavo, sveikata pagerejo, dabar nebealpsta, svoris nustojo kristi. zodziu ir as pati pajutau, kad man savijauta pagerejo, isvis niekuo nesergu, arba jeigu aks suserga is seimos, padidina doze tu papildu ir be vaistu pasveiksta, dabar ir tevas mamai padeda, nes pajuto, kad tikrai yra geru daiktu, tos valymo priemones, ten pavyzdziui reikia pasidaryti toki tirpala, kad koki indu plovikli naudot, bet jis kaip ir ranku muilas, na pvz su juo mes vaisius plaunam, truputi nuo tu parduotuviniu ispurskimu apsaugot. apskritai ta firma ne vien kad uzsidirbt, bet kad sau ir kitiems gero padaryt, nes ten tikrai labai geri produktai. arba man pvz kiek sampunu naudojau, antra diena jau tokie gan triebaluoti buvo, ypac grifka, jau trecia diena ryte plaudavau galva. dabar tos firmos sampunus su kondicionieriais panaudojau dvi savaites, dabar dar trecia diena galiu su palaidais buti. arba ranku oda, jau man ten buvo zaizdos, su pirstinem vaiksciojau, vistiek kibdavo i rankas, labai jautri oda, nepadejo net boro+ kuri ziauriai riebus, zodziu jau nebezinojau ka daryt, o dar man tada ta firma nepatiko, na nepripazinau as irgi tokiu dalyku. zodziu gavos kad mama pamacius priverte pasitept su kuno ir ranku losjonu, tepliojau savaitgali ir isgydziau oda, ir taip staigiai jis susigeria, iskart raudonuma pasalino, ir nuo to savaitgalio dingo jautrumas salciui, pasitepu i savaite karta ir uztenka. nu pacia dar stebina tu produktu gerumas, dar galeciau pasakot ir pasakot...
Kosmetikos platinimasgal nebenusisnekek... as platinu Avon ir ten 115 lt surinkt gali jei nori pilno uzhsakymo ![]() ![]() Platinu garsiąją avon
![]() belenkaip žiauru,nes uždarbis maximum 50 lt.. ir tai labai labai retai. man tai į nuostuolį čia viskas eina. pažįstu nemažai konsultančių iš avon. norėčiau šiaip pereit į oriflame arba faberlic,bet kažkaip nėra reklamos ant jų ![]() jei eitų ir siūlytų tai gal.. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |