Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos platinimas

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 14:36

yra. www.gnld.com

bet kai mama savo kodus iveda tai jai lietuviskai atsivercia. siaip geriausiai kai zmogus aiskina, nes papasakoja is patirties. pavyzdziu mano tevui jau buvo link mirties. po ligonines vaiksciojo, alpdavo labai daznai, zodziu negalejo nervuotis, krito svoris, ir mama atrado tuos papildus, jis buvo kategoriskai ne pries visokius papildus, bet neturejo is ko rinktis, nes daktarai nepadejo, ir ka, naudojo reguliariai tuos papildus ir po keliu menesiu, kaip ir rase, atsigavo, sveikata pagerejo, dabar nebealpsta, svoris nustojo kristi. zodziu ir as pati pajutau, kad man savijauta pagerejo, isvis niekuo nesergu, arba jeigu aks suserga is seimos, padidina doze tu papildu ir be vaistu pasveiksta, dabar ir tevas mamai padeda, nes pajuto, kad tikrai yra geru daiktu, tos valymo priemones, ten pavyzdziui reikia pasidaryti toki tirpala, kad koki indu plovikli naudot, bet jis kaip ir ranku muilas, na pvz su juo mes vaisius plaunam, truputi nuo tu parduotuviniu ispurskimu apsaugot. apskritai ta firma ne vien kad uzsidirbt, bet kad sau ir kitiems gero padaryt, nes ten tikrai labai geri produktai. arba man pvz kiek sampunu naudojau, antra diena jau tokie gan triebaluoti buvo, ypac grifka, jau trecia diena ryte plaudavau galva. dabar tos firmos sampunus su kondicionieriais panaudojau dvi savaites, dabar dar trecia diena galiu su palaidais buti. arba ranku oda, jau man ten buvo zaizdos, su pirstinem vaiksciojau, vistiek kibdavo i rankas, labai jautri oda, nepadejo net boro+ kuri ziauriai riebus, zodziu jau nebezinojau ka daryt, o dar man tada ta firma nepatiko, na nepripazinau as irgi tokiu dalyku. zodziu gavos kad mama pamacius priverte pasitept su kuno ir ranku losjonu, tepliojau savaitgali ir isgydziau oda, ir taip staigiai jis susigeria, iskart raudonuma pasalino, ir nuo to savaitgalio dingo jautrumas salciui, pasitepu i savaite karta ir uztenka. nu pacia dar stebina tu produktu gerumas, dar galeciau pasakot ir pasakot...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Caroliukee*

Aktyvus dalyvis

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 16:50

Kornė rašė:Esmė tame, kad AVON yra šūdas ir jame reik surinkti 115 lt, visiška nesąmonė. Platinu Fairness, gera firma, daug užsikalu, geros prekės.
gal nebenusisnekek... as platinu Avon ir ten 115 lt surinkt gali jei nori pilno uzhsakymo :roll: o šiaip tai kas ir 5 lt gali surinkt ;)

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 16:55

Man tai širdis neleistu platinti AVON žinodama koki mėšla parduodu.
Šiaip manau,kad visai apsimoka platint faberlic.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 17:07

aš tai norėčiau visai platint, bet nieks man neleis, mama savo vardu tikrai neįsidarbins.:DD

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 18:05

Vasara platinau avon bet po menesio meciau nes neapsimoka jo platint nes pats mazai gali uzdirbt... ir dar pirma reikia turet daug pazystamu kad sektusi platinimas... :screw:

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 19:28

Mano mama prieš tokius dalykus. :D

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 20:20

platinu oriflame , ir tikrai dar i nuostoli nenuvede

Vartotojo avataras

*Kotry*

Aktyvus dalyvis

9,708.18 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 00:08

Platinu Avon, aš irgi nelabai daug uždirbu, daugiau užsisakau, bet kaip jau kažkas sakė, pradžiugina tos dovanėlės, pvz kvepalai kurie kainuoja 100 lt ar pan. :?

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 19:00

Tai kiek uždirbat mielosios ? : DD

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 19:37

Sako rašė:Šiaip manau,kad visai apsimoka platint faberlic.

Būtent. :)

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 21:25

Faberlic ir aš norėčiau platint.Šiaip turiu pora prekių iš fabrlic,kokybe nesiskundžiu.Mamai sakiau apie tai sakė pasidomės,gal ir įrašys savo vardu mane. :)

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 08:26

Mama platina Amway. už vieną užsakymą apie 50lt pasidaro :) Dažniausiai daug daugiau ,nes darbe platina. O AVON nebloga kosmetika,bent už oriflame man geriau :roll:

Vartotojo avataras

plungike

Aktyvus dalyvis

5,694.08 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 11:59

Neplatinu :?
Bet nemanau, kad apsimoka, nes mažas pelnas :roll:

Vartotojo avataras

Avrile

Dalyvis

Kaunas

1,821.56 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 12:01

plungike rašė:Neplatinu :?
Bet nemanau, kad apsimoka, nes mažas pelnas :roll:

As irgi neplatinu. Mano klasiokes platina nu tai ten kazkiek uzsidirba... Bet manes tai nevilioja...

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 19:43

Platinu garsiąją avon ;D
belenkaip žiauru,nes uždarbis maximum 50 lt..
ir tai labai labai retai.
man tai į nuostuolį čia viskas eina.
pažįstu nemažai konsultančių iš avon.
norėčiau šiaip pereit į oriflame arba faberlic,bet kažkaip nėra reklamos ant jų ;D
jei eitų ir siūlytų tai gal..

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių