Sugedę dantysas kazkur irgi 12 metu susiremontavau 4 dantis. dabar vienas ispuvo
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. kazka girdejau kad vaiku dantys - valstybes nuosavybe, ar tai tiesa? jei taip tai iki keliu metu tai galioja? o seimos klinikose dantu taisymas mokamas ![]() supranti,aš anksčiau valgydavau ypač daug saldainių.
kariesas atsiranda/susidaro per 20 minučių. būdama mokykloje juk negaliu išsivalyti dantų? o tada žiopliukė nieko nesupratau.dabar kaip suvalgau ką nors,tai kramtomąją gumą kramtau.nors jos dažnai ir negalima.. ![]() susitvarkysiu dantis ir ilgai,oj ilgaj man jų nereiks taisyt ![]() nors silpnoki pas mane jie. Na pas mane jie "nepūva" kaip jūs išsireiškėt, o tik taip mažytės skylutės buvo... Visai neseniai dvi plombas dėjo, o kovo 19 d. vėl eisiu tai kažkaip kažką darys (plombuos kaip supratau) priekinį dantį, nes tie kur du priekiniai dantys yra ir iš tos anos pusės sakė yra labai maža skylutė, bet, kad aš nesuprantu kaip plombuos iš gręš tą tokį plokščią dantį tuo labiau ten iš vidaus pusės..
![]() ![]() ![]() pasta Sensodyne labai padeta jei gelia dantis be abejo juos ir balina. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |