Knarkimas
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Galimos katės knarkimo priežastys:
-Alergija -Snargliai -Viršsvoris -Polipai (išaugos, galinčios susiformuoti kvėpavimo takuose ir neleisti orui laisvai jais cirkuliuoti kai katė atsipalaiduoja ir užsnūsta) -Astma -Plaukų kamuoliukai Bet kuriuo atveju apžiūrėk katės nosytę ir gerklytę - jei kažką įtari, pas veterinarą. Gali būt, kad ji tik sloguoja. Laikyk katę šiltai, ir savaime susitvarkys. ![]() [quote="PunkyAngel"]Gal atrodys ir nesamonĖ
Bet mane labai nervina kai mano katinas pradeda knarkti. Aš su juo miegu ir negaliu normaliai užmigti... Nusibodo jau. Knarkia taip, kad kitam kambary girdisi. Ką daryti? Patarkit. [/quote]
mano bokseris irgi knarkia garsiau uz teva
tai vadinasi tas kas knarkia tai reskia murkia...? ![]()
Na nenoriu pradėti nelinksma tema, kai jūs čia jau įsismaginę kalbat kaip jūsų augintiniai jūsų lovose knarkia ir bezda
Tačiau katinai gali murkti ir prieš ligą ar net mirtį, nebūtinai kai jiems gera. Beje-pirmą kartą apsidžiaugiau kad neturiu augintinio
deii- o tai tu išgrūsk juos iš lovos ir užsidaryk duris, knarkimas gal ir girdėsis, bet vis mažiau, o ir lova nejudės
Beje - o kam tau jų tiek daug? ![]()
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

)
Bet mane labai nervina kai mano katinas pradeda knarkti. Aš su juo miegu ir negaliu normaliai užmigti... Nusibodo jau. Knarkia taip, kad kitam kambary girdisi. Ką daryti? Patarkit.
[/quote]