Artėja pasaulio pabaiga! Kokia ji bus?
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Šikau aš ant Nibiru, atsiprašant. Duokit man RIMTŲ, MOKSLININKŲ MOKSLIŠKAI PAGRĮSTŲ faktų. Majų kalendorius baigias... Mano kalendorius irgi Gruodį kažkada tai baigias, tai ką, pradėsiu aš skalambyt apie pasaulio pabaigą? žodžiu, neturi ką žmonės veikt ir varinėja.
O dėl pasaulio pabaigos apskritai. Pradinių klasių mokytoja kažkada gudriai pasakė mum: "Pasaulio pabaiga bus po milijardų metų, tačiau kada išmirs žmonės- niekas nežino." So.Sulaukim trečio pasaulinio, kai klimatinį, cheminį ir atominį ginklus Šiaurės Korėja numes. Va ir bus jums pasaulio pabaiga. siaip visos planetos yra zvaigzdes kas nezinot, tik kad iprate visi zinomas zvaigzdes vadint planetomis....... o kad pasaulio pabaiga bus tai cia visiem aisku, tik klausimas tas kas pirmas prdes naikint zeme, ar saule, ar mes patys, nes jai ir bus pabaiga tai kaltint reiks save, o ne kitas planetas........ nes pasaulyje jau bbz kas daros.......
šiaip jei ką tai planeta sukasi aplink žvaigždę ![]() Jo čia tai skėliai, truputį atvirkčiai bet nieko. Kasdieninėja kalboje kaip tik žvaigždės vadinamos visi dangaus matomi kūnai, nes Marsas ir kitos yra pakankamai arti ir didelės kad atspindint saulės sčiesai danguje ir būtų matomos, tačiau deje planetų mes danguje nematom, o matom TIK ŽVAIGŽDES, nes tai didelės masės dujų sfera laikoma jos pačios gravitacijos. Būtent jos šviesa mus ir pasiekia, plantu arba palydovų mes nematome danguje iškyrus aiškų musų sistemos planetas.
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Straipsniukai |