Įvairūs Studijos, mokykla

Na dabar ar džiaugiatės, kur kas įstojot?

Vartotojo avataras

aurimass18

Įsijaučiantis

Radviliškis

3,442.07 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 16:42

Na kur kas įstojot? :D Ar patenkinti?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

<Darkness>

Apšilinėjantis

Kaunas

2,843.94 Lt

Standartinė » 2008 Gru 06, 23:18

Įstojau.Studijuoju socialinį darbą,kiek patenkintas(tik gadina grupiokės ten viską,skleidžia neigiama atmosfera) ir aišku daug moku už mokslus.Po jos žadu studijuoti psichologija.Visas gyvenimas vien tik mokslas :mrgreen:

Vartotojo avataras

_wild_cat_

Apšilinėjantis

Kaunas

1,574.34 Lt

Standartinė » 2008 Gru 26, 18:42

KTU. Maisto technologija ir inzinerija, na kol kas patinka :D

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 20:21

Visiškai nenutuokiau ką norėsiu veikti po mokyklos. Traukė tiek daug skirtingų dalykų.
Lankiau ir architektūros kursus, norėjau tai studijuoti, bet mačiau, kad nors ir traukia - tai ne man. Galvojau ir apie anglų filologiją ir apie dizainą ir t.t.

Bet šiaip likus gal pusmečiui iki 12-os klasės baigimo pradėjau ir apie užsienį galvoti.
Ten žiūrinėjau variantus.
Seniai šiaip domino filmai, tad .... pasirinkau juos, bet nusprendžiau paimti dar kažką nes su filmai gali ir sunkoka būti prasimušti po to kažkur, tad mokinuosi žiniasklaidą, kultūrą ir filmus (films, media and culture).
Esu visai patenkinta. Nežinojau ko tikėtis, niekada nieko prieš tai panašaus nesimokinau, neįsivaizdavau kas tai bus, tik žinojau, kad domina :). Ir šiaip pasivėlinau stoti, tad pasirinkimo nebuvo plataus, bet sekasi neblogai, na, normaliai ir patys anglai turi sunkumų su savo gramatika :), tad nėra labai jau didelės problemos su kalba ir įdomu, ne viskas, yra viena paskaita, kuri tikrai nuobodoka, kiti irgi taip... puse velnio, bet tik penkias jų turiu, dvi filmų, trys žiniasklaidos. Blogiausia, kad nėra viskas nuo 0, kadangi dauguma anglų pasirinkimus tokių dalykų turi ir savo koledžuose, tas univeras jiems kaip tęsinys, tad atvykėliams nėra itin lengva pražioje. Pasivyti reikia.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 26, 21:54

Nelabai patenkinta vieta esu kur įstojau, bet specialybė kaip ir man... bent manau... nors buvau durna, kad nesimokiau vidurinėje, nebuvo daug variantų.
Aišku kalta ne pati įstaiga, kurioje vietoje mokausi, o tai, kad norėjau kitur. ;}

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 3 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 3 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių