Diskusijos Grožis ir sveikata

Storos? Lieknos?

Vartotojo avataras

Jun.

Dalyvis

2,624.32 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2008 Gru 21, 16:50

Sako rašė:jau geriau but lieknai na neetiškai atrodo kai lašiniai iš šonu krenta..
Visiskai tau pritariu 8)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 16:57

Ar stora ar liekna jokio skirtumo gražumas priklauso nuo jų. pavyzdžiui pažįstu dvi merginas abi jos yra apkunios, bet viena savęs visisškai neprisižiūri tiesiai šviesiai pasakius smirda :whata: :cry: . Kita visai kitokia ji save prisižiūri, pasitiki savimi, turi gana gražu vaikiną ir visai nekomleksuoja dėl savo svorio ir tai graži ji yra ;)

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 23:03

Jo būna visokių
Storos ir tvarkingos dar bakenčiama , bet jau storos ir apsileidusios tai :annoy:

beje storumas nėra įgimta svorį galima numesti ,o kas jo nemeta rodo tai , kad jiems tai nerūpi ....

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 23:25

arba valios neturi:]

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 23:27

Valia galima ugdyti :roll:

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 23:35

Sunku atsikratyt senų įpročių tarkim gerai pavalgyt.

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 23:36

Sunku , bet viskas yra įmanoma tereikia tik noro :roll:

Vartotojo avataras

rimdukas

Dalyvis

Vilakviškis

248.83 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 00:13

Nežinau. Nėra man gražūs tie lašiniai ant panų. Todėl nelabai galiu teigti, kad man gražiau yra storos ar vidutinės. Suprantu, kad neturi būti anoreksike, bet turi būti daili, liekna, su geru užpakaliu ir gera krūtine :)

Vartotojo avataras

applePIE

Aktyvus dalyvis

166.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 12:13

rimdukas rašė:Nežinau. Nėra man gražūs tie lašiniai ant panų. Todėl nelabai galiu teigti, kad man gražiau yra storos ar vidutinės. Suprantu, kad neturi būti anoreksike, bet turi būti daili, liekna, su geru užpakaliu ir gera krūtine :)

Visiem jumS reikia barbių ;D tik bėda , kad patys nė iš tolo dažniausiai neprimenat Kenų :play:

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 12:38

rimdukas rašė:Nežinau. Nėra man gražūs tie lašiniai ant panų. Todėl nelabai galiu teigti, kad man gražiau yra storos ar vidutinės. Suprantu, kad neturi būti anoreksike, bet turi būti daili, liekna, su geru užpakaliu ir gera krūtine :)

Labai retas atvejis,kad būtų liekna ir + turėtų didelę krūtinę ir gerą užpakalį.

Vartotojo avataras

Kamm

Įsijaučiantis

Kaunas

2,619.07 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 14:31

Aš, kaip ir daugelis, pasisakysiu, kad geriausia vidutinės. Bet būna panelių kurioms stambumas ar plonumas tinka. :D

Vartotojo avataras

Paulnycka

Apšilinėjantis

Kaunas

4,281.44 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 17:50

man tai nepatinka storos.
Paskutinį kartą redagavo Paulnycka 2009 Rgp 11, 18:44. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Kamm

Įsijaučiantis

Kaunas

2,619.07 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 18:41

Paulnycka rašė:Man tai nepatinka storos. Tai rodo tik kančias gyvenime ištisas pašaipas. Ir tik jos ir yra kaltos dėl to kokios yra ,nes dėl plonumo genai gali būti kalti , bet dėl storumo ,tai tiesiog valios neturėjimas ir neugdymas.Užknisa kai tenka klausytis: ,,kokia aš stora ,kaip bachuro neturiu ir t.t.''... O pati picas ėda ,tortus,saldainius,hamburgerius ir t.t. nu tai atsiprašau durnė...Man gražu kūdos ir sakot , kad linksmumas detas ,o iš tikrųjų tai storas žmogus suirzes būna dėl savo komplekso ir visada buvimu patyčiu auka...Nekaltinu kas šaipos iš storų na nebent tokie patys , bet šiaip tai tegul ,gal padės suprast , kad reik pradėt kažko imtis... Gal tiesmukiškai parašiau , bet jau geriau per kūda, na ne tiek , kad tik lovoj gulėt galetų...Bet kadangi jūs tie kurie stori vadinate normalias anoreksikėmis vien dėl pavydo , kad esate stori. Tai tada galiu sakyt , kad man patinka anoreksikės,o ne apvalaus veido ir su nesčiosios pilvu panos....

Siaubas. Tu galvoji žmonės nepaveldi stambumo? Turiu draugę, nuo ankstyvos vaikystės nėra iš plonųjų ir nemanau, kai tai dėl Jos apisleidimo, nes bau tėvai taip pat nėra ploni. Neturi tolerancijos. O žinai dėl ko tos Storos panelės nesustodamos valgo tortus, saldainius, etc.? Dėl pašaipų! Jei Tu sakai, kad galima iš Jų šaipytis.. Nesuprantu kokia pas žmogų moralė gali būti. Įsivaizduok Save To žmogaus iš kurio šaipomasi vietoje. :whata:

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 19:36

Isivaizduoju po pašaipų mažinčiau porcijas.Aktyvumo genas stipresnis už nutukimo taip,kad nereikia čia jokiu paveldėjimu kišt.Mėgsti pavalgyt - tai ir matosi iškart.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 19:39

Ai$ste rašė:Labai retas atvejis,kad būtų liekna ir + turėtų didelę krūtinę ir gerą užpakalį.

Jo,tikrai retas.
bet,mano draugė:
1.Plona
2.Turi gera užpakalį
3.didelę krūtinę
4.= gražią figūrą.
taipkad. visko būna.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę