Paakiai
73 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Help. Visi čia viską žinot, tai va norėčiau sužinot, gal turite kokių naudingų patarimų ar priemonių, na nesvarbu viską ką žinote šia tema. Man pavyzdžiui paakiai yra nepajuodavę, bet pasidarę tokie kaip ratilai, tiesiog jau kaip raukšlės, Įdubę puslankiai po akimis. Šiuo metu didžiausias mano kompleksas, jaučiuosi kaip senutė. Šiaip žinau, kad nuo miego trūkumo, bet miego visada trūko ir trūks. Gal va žinote kokių kremukų tikrai veiksmingų, išbandytų, nesvarbu kokia kaina, ar šiaip kokių pačių išmastytų dalykėlių kaip juos tvarkyt?:]
-------------------------------------- Kosmetikos parduotuvėse gali rasti tokių akių kaukių, kurių viduje yra toks želė, tas kaukes gali laikyt šaldytuve ir kai reik, kad dingtų ratilai reikia tas šaldančias kaukes užsidėt ant akių. Bet nežinau ar veiksinga, pati nebandžiau. Bet žinau, kad yra.
![]()
Bandžiau tą kaukę, nepadėjo man. Just3 - ačiū, pasidomėsiu:]
Magfi - kad šaldyti esu girdėjusi pajuodusiams paakiams, bet tuokiems kaip raukšlėms nžn..:] Reivė - na jie šaldo, bet ka žn:] Agnyčy- matai su tom vaistinėm jau pasimokiau, nieko gero ten, dažniausiai vaistininkės pačios mažai ką žino ar padeda kuo ar ne.:] Eovyna, Magfi - bandžiau ir aš, dar turiu tą kaukią, smagu, kai atšaldo, bet daugiau nieko:] Raminta - mest mokyklą, muzikos mokyklą, namų darbų neruošt, nepadėt tėvams buityje ar išvis laisvalaikio neturėt?; ] ir šiaip esu bandžius ne vieną kartą viską mest ir eit 22h miegot bent, bet vistiek neina užmigt iki 00-02h. bandžiau keist, na žinoma, pradžia visada sunkiau kol priprasiu, bet ką, bandžiau daugiau nei savaitę taip švaistyt laiką ir vistiek nieko.. Senderi - nu tu tai bernas, nesvarbu jums;D Ai$ste - nespėju:] Meibė - tai kaip ri nuo nuovargio ![]() Ačiū, kai kur radau naudingų patarimų, pabandysiu, pasidomėsiu:]
73 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |