|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2008 Spa 15, 21:45
hm,tai įdomu kodėl dauguma pabandžiusiųjų nepradeda rūkyti?
nepripranta taip,kad atsirastų žodis Reikia.
--------------------------------------
-

guste992
- Patyręs forumietis
-
- kaunas
- 32,504.00 Lt
» 2008 Spa 15, 21:56
Tokių mažuma. Paprastai per kitą 'tūsą' vėl užtrauks cigaretę, žiūrėk, per kitą vėl užtrauks, še tau po metų ar dviejų jau ir priklausomybė.  O tie kas atsispiria, tai sveikinu ir džiaugiuosi.
-
Sako
- Patyręs forumietis
-
- 348.00 Lt
» 2008 Spa 15, 22:00
Aš pirmakart pabandžiau 9metų o rūkyt pradėjau po 3metų,beje aš per tą laiką jau spėjau ir mest. 
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2008 Spa 16, 06:25
whatever gincykis gincykis, tu cia ,,teisiausia";}}}} bandai kazka primest bet is sono durnai atrodai;}}
-

Sinjorita
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevezys
- 16,299.78 Lt
» 2008 Spa 16, 13:04
va is tikro labai negraziai ir nepadoriai atrodo merginos gatveje rukancios...nors susirastu vietele..esu maciusiu tokiu...cia tik mano nuomone..šiaip ziauru...
-

Dow
- Dalyvis
-
- Panevezys
- 5,013.01 Lt
» 2008 Spa 16, 15:06
Rukimas merginoms kenkia labiau nei vaikinams. Man rukancios merginos ne prie sirdies ( kazin ar kam nors jos patinka) Bet dabar kai einu gatvemis ir atkreipiu demesi i visus tai matau, kad ruko daugiau merginu, nei vaikinu.
-

fRuktas_
- Aktyvus dalyvis
-
- Plateliai
- 1,746.94 Lt
» 2008 Spa 16, 15:20
Fuj Fuj.. 
-

Fruite
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 4,990.93 Lt
» 2008 Spa 16, 15:28
Dow rašė:Rukimas merginoms kenkia labiau nei vaikinams. Man rukancios merginos ne prie sirdies ( kazin ar kam nors jos patinka) Bet dabar kai einu gatvemis ir atkreipiu demesi i visus tai matau, kad ruko daugiau merginu, nei vaikinu.
o aš kažkur esu skaičius, kad vaikinams labiau kenkia. 
-
Sako
- Patyręs forumietis
-
- 348.00 Lt
» 2008 Spa 16, 15:35
O man jokio skirtumo rūko mergina ar ne.Čia jos asmeninis reikalas,kiekvienas turi pasirinkimo laisvę.Žinoma lengva teisti kitus.Kodėl nesmerkiam bernų už rūkyma?
-

Fruite
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 4,990.93 Lt
» 2008 Spa 16, 15:42
mane šis klausimas irgi seniai kankino. vaikinų nesmerkia todėl, kad kai tik rūkymas paplito rūkančių vaikinų buvo daugiau, o mergina reta kuri rūkė. dabar viskas pasikeitė: rūko ir merginos. taciau matosi, kad to toleruoti niekas nenori.
-

Dow
- Dalyvis
-
- Panevezys
- 5,013.01 Lt
» 2008 Spa 16, 15:43
Sako rašė:O man jokio skirtumo rūko mergina ar ne.Čia jos asmeninis reikalas,kiekvienas turi pasirinkimo laisvę.Žinoma lengva teisti kitus.Kodėl nesmerkiam bernų už rūkyma?
Jo, cia kiekvieno asmeninis reikalas kiekvienas gali pasirinkti kaip jam geriau 
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2008 Spa 16, 18:06
vykmantiki rašė:whatever gincykis gincykis, tu cia ,,teisiausia";}}}} bandai kazka primest bet is sono durnai atrodai;}}
Protingai kalbėti sunku, o protingai tylėti dar sunkiau. — [K.N.Bouvis].
Linkiu pastarojo dalyko išmokti.Nuoširdžiai.
P.S Vienaip ar kitaip kiekviena diskusija priveda prie ginčo.skirtingos nuomonės ir pažiūros tai sukuria. Ir jeigu tu nebeturi ką pasakyti tai nereiškia,kad kiti beprasmiškai kalba. Nuo savęs pradėti žiūrėti reikia.Patarimą daviau, kurio verkiant tau trūksta. O ar jo paisysi ar ne - tavo reikalas.
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2008 Spa 16, 20:17
as su tavim visiskai sutinku. mes diskutuojame ir turime priimti kitu nuomone, tai yra toleruoti. bet kai tu rasai, kad mums su psichika nesklandumai, tai kazin ar cia panasu i toleravima. tavo zodziai pagal tave yra dogma. kas nesutinka su tavo nuomone-yra grubiai issaipomi, tai atsiprasau. svarbiausia kai pati patyriau, mazdaug po menesio rukymo jau igavau priklausomybe, zinoma ne ta is paciu rimciausiu, bet igavau, ir kai norejau mesti buvo visko, haliucionaciju, reikalavimas drebanciomsi rankomis cigareciu ir pan. as to nelabai gerai pamenu, bet drauge pasakojo, kaip ant keliu klaupiausi prasydama cigaretes, melavau jai ir pan. zinoma pati esu ne auksas, turiu trukumu, daug trukumu, ir pradedu nuo saves, patikek. leisciau mane peikti, jei kisciau savo nuomone, jei tiksliai nezinociau, bet sia tema tikrai tiksliai zinau. suprantu, vistiek tau mano zodziai neidomus. tad nebesikisu. tiesiog as turiu savo tvirta nuomone.
-

akivaras
- Forumo gyventojas
-
- O._.O
- 3,077.60 Lt
» 2008 Spa 16, 20:35
Sako rašė:O man jokio skirtumo rūko mergina ar ne.Čia jos asmeninis reikalas,kiekvienas turi pasirinkimo laisvę.Žinoma lengva teisti kitus.Kodėl nesmerkiam bernų už rūkyma?
Aš ir to nesuprantu, vapšie, šiame forume, vos ne visos temos merginoms ;//
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2008 Spa 16, 21:08
vykmantiki -- tingiu skaityti. gerai juokauju again. perskaičiau
priimti kitų nuomonę? be abejo. bet su ja sutikti - neprivaloma. maišai nesutikimą su netolerancija. gerai,gal per žiauriai perteikta ta mano 'psichikos' mintis. turėjau omeny,kad mum jau taip atrodo pasąmonėje,kad Reikia,nors iš tikrųjų - ne. Kitaip sakant - mes jau įsivaizduojame,kaip ir tu minėjai,visokias haliucinacijas.bet tai NĖRA priklausomybė,tai ILIUZIJA. Atsiprašau,svarbiausia,kad ir aš patyriau, ir tikrai ne mėnesį ,ir ne du ,ir ne tris, ir ne keturis (so on). iki šiol kartais neatsisakau - bet tai yra valios neturėjimas,o ne priklausomybė.
Atsiprašau? Nesupratau? Aš Grubiai šaipausi? nejaugi? O.O
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|