Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Katino dienoraštis

Standartinė Aistė » 2008 Rgs 30, 21:58

752 diena.
Mano pagrobėjai vis dar erzina mane po nosimi kaišiodami kvailus mažus daikčiukus. Pietauja, besimėgaudami mėsyte, o aš priverstas krimsti kažkokius džiovintus grūdus. Vienintelis mane palaikantis dalykas - viltis pabėgti. Kol kas šiek tiek nuraminu save, po truputį niokodamas visus baldus. Rytoj greičiausiai sudraskysiu dar vieną gėlę.

761 diena.
Šiandien mano pastangos nužudyti pagrobėjus, sukantis jiems aplink kojas tol, kol jie vaikšto, beveik pavyko. Reikės tai išbandyti ant laiptų. Stengiuosi priversti tuos engėjus pasibjaurėti manimi (gal pagaliau išmes iš namų), taigi privėmiau ant jų mylimiausio fotelio. Reikės išbandyti šitą triuką jų lovoje.

762 diena.
Miegojau visą dieną, kad kiaurą naktį, reikalaudamas maisto, galėčiau nepaliaujamai kniaukti. Gal neištvers?

765 diena.
Sugavau pelę ir atvilkau jos begalvį kūną prie jų kojų. Norėjau, kad sužinotų, koks žiaurus galiu būti ir taip įvaryti jiems baimės. Bet jie ėmė burkuoti, koks aš šaunus mažas katinėlis. Hmmm... Planas nesuveikė.

769 diena.
Pagaliau įsitikinau, kad jie yra žiaurūs sadistai. Be jokios priežasties buvau kankinamas vandeniu ir neaiškios kilmės chemikalu, vadinamu "šampūnu". Koks iškrypėlis galėjo išrasti toki klaikų skystį? Vienintelė paguoda - nykščio gabaliukas, likęs tarp mano dantų...

771 diena.
Šiandien įvyko kažkas panašaus į jų bendrininkų susirinkimą. Tuo tarpu aš buvau kalinamas tamsiame sandeliuke. Vis dėlto girdėjau jų triukšmą ir klaikų kvapą, sklindantį iš taurių. Jie tai vadino alumi. Bet svarbiausia, kad išgirdau, jog esu izoliuotas, nes galiu sukelti alergiją. Reikės sužinoti, ką reiškia tas žodis, ir panaudoti prieš juos.

774 diena.
Manau, kad kiti šio namo belaisviai yra pataikūnai ar net šnipai. Šuo nuolat paleidžiamas ir, atrodo, laimingas sugrįžęs. Aišku kaip dieną - jis skundikas. Paukštis, savo ruožtu, yra informatorius, nes suokia jiems visokias malonybes. Garantuoju, kad jis raportuoja kiekvieną mano judesį. Jis saugus, kadangi kol kas gyvena metaliniame narvelyje. Bet aš galiu palaukti. Juk tai tik laiko klausimas...

Paveikslėlis

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 14:38

Bet ir prisigalvoja sau tas katinas. :D Džiaugtųsi, kai kiti tokie visokie katinai gatvėj gyvena...

Vartotojo avataras

Treety

Dalyvis

Pnvz

3,984.66 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 17:18

Čia geras :D rimtai paskaičius iš dalies gali pagalvoti, kad mano pačios katinas taip galvoja :lol: na atmetant keletą variantų...

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 18:23

Nuotrauka tai belekokia :haha: :haha:
bet vat kad dabar savo kates pasiilgau, kurios jau ilgai nemaciau... :roll:

Vartotojo avataras

Vorass

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,587.35 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 18:31

kiec + Taip ir toliau nuo pirmo žodžio pradėjau juoktis :clap:

Vartotojo avataras

ZirguFeja

Įsijaučiantis

2,980.76 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 10:08

Vargsas katinas, vandeniu ir chemikalais kankina :D tik keista kad jis dar nepriprato per mazdaug 700 dienu prie tokio gyvenimo... :roll:

Vartotojo avataras

lazyness

Patyręs forumietis

Plunge

1,134.22 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 10:35

771 diena.
Šiandien įvyko kažkas panašaus į jų bendrininkų susirinkimą. :mad:

Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt